1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KISKANÇLIKTAN GÖZÜ DÖNÜNCE KADINI FECİ ŞEKİLDE...
KISKANÇLIKTAN GÖZÜ DÖNÜNCE KADINI FECİ ŞEKİLDE...

KISKANÇLIKTAN GÖZÜ DÖNÜNCE KADINI FECİ ŞEKİLDE...

Lefkoşa Çağlayan bölgesinde ... Kıskanç nişanlının gözü dönünce...

A+A-

 

Lefkoşa Çağlayan bölgesinde, kıskançlık nedeniyle aralarında çıkan tartışma neticesinde nişanlısı D.S’ye vurarak vahim bedensel zarara uğratan zanlı Gökhan Polat, tutuklanarak dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede, Lefkoşa Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube’de görevli Polis Memuru Ömer Can olayla ilgili bulguları aktardı. Can, zanlının, 28 Ağustos’ta kıskançlık nedeniyle tartıştığı nişanlısı D.S’nin yüzüne vurarak, dişlerinin ve burnunun kırılmasına neden olduğunu söyledi. Zanlının ayrıca D.S’nin vücudunun muhtelif yerlerine de vurduğunu ve ciddi şekilde darp ettiğini söyleyen Ömer Can, “vahim bedensel zarar” suçunu işleyen zanlının, meseleyle ilgili olarak gönül ifade vererek suçunu kabul ettiğini kaydetti.

Kefalet senedi imzaladı

Zanlı aleyhine başlatılan soruşturmanın tamamlandığını söyleyen Polis Memuru Ömer Can, mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Yargıç Hale Ahmet Raşit, zanlının davalarında hazır bulunabilmesi için yurtdışına çıkışının yasaklanmasına, 5 bin TL nakdi teminat yatırması ve KKTC vatandaşı muteber bir kişinin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

 

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.