1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?
Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

A+A-

Kanal D ekranının sevilen yarışma programı Kısmetse Olur'da dün akşam ekrana gelen son bölümde eleme heyecanı yaşandı Kısmetse Olur'da bu hafta yarışmaya veda eden isim belli oldu! Peki Kısmetse Olur'da bu hafta yarışmaya kim veda etti? İşte detaylar...

Kanal D ekranının sevilen yarışma programı Kısmetse Olur'da bu hafta eleme heyecanı yaşandı. Kısmetse Olur dün akşam gerçekleşen eleme heyecanında Ceyda Kırıcı yarışmaya veda eden isim oldu. Ceyda Kırıcı'nın yarışmaya veda etmesi'nin ardından gözyaşları sel oldu.
 
Kanal D'de dün akşam ekrana gelen Kısmetse Olur'da yeni bir beleme heyecanı yaşandı. Seyircinin merakla beklediği Kısmetse Olur'dan 20 Mart tarihinde kim elendi? sorusunun yanıtı belli oldu. Heyecanın dorukta olduğu Kismetse Olur evinde elenen isim Ceyda Kırıcı olurken, eski sevgilisi ile olan klip görüntüleri ise gündeme bomba gibi düştü.
 
Kısmetse Olur'da kim elendi?

 
Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı günler öncesinden sızmıştı. Buna göre Kısmetse Olur'un bu geceki elemesinde giden isim Ceyda Kırıcı oldu. Peki yeni gelen kimdir çeki kim aldı?
 
Eski sevgilisi ile klip görüntüleri çıkan Ceyda Kırıcı zor günler geçirdiği Kısmetse Olur evine veda etti. Adnan Kızıltaş için yapım ekibi Betülay Coşkun'un ardından Ceyda'yı da eledi. Kısmetse Olur SMS birincileri de Eser West ve Cansel Çördük oldu.
 
Ceyda'nın elenmesinin ardından eve giren yeni gelin adayı ise Özge Çanlı oldu.
 
KISMETSE OLUR'DAN BU HAFTA KİM ELENDİ?

 
20 Mart pazar günü yapılan Kısmetse Olur elemesinde gidecek isim günler öncesinden sızmıştı. Bu isim Adnan Kızıltaş'ın gözden çıkardığı sevgilisi Ceyda Kırıcı oldu. Adnan 'Ceyda evde olduğu müddetçe yeni birine yönelemediğini' söylemişti. Eski sevgilisi Umut Kaya ile olan klip görüntüleri mesele olan Ceyda'nın bu sözler üzerine bileti kesildi. Ceyda Kırıcı'nın elendiği finalde Eser West çeki alan isim oldu.
 
CEYDA KIRICI'NIN ESKİ NİŞANLISI UMUT KAYA EVE GELİNCE...
 
Kısmetse Olur evine sürpriz bir şekilde Ceyda Kırıcı'nın olay olan eski nişanlısı Umut Kaya geldi. Umut Kaya yaşananları açıkladı ve Ceyda Kırıcı ile aralarında bir şey olmadığını söyledi. Adnan Kızıltaş ile yüzleşen Umut Kaya daha sonra gelinler evine gitti.

1-134.jpeg

 ADNAN KIZILTAŞ KİMDİR YAPIMIN GÖZDESİ Mİ?
 
Adnan Kızıltaş eski sevgilisi Ceyda Kırıcı ile köprüleri atınca yapım ekibi hemen ona kapıyı gösterdi. Aynı şekilde Adnan kendisine talipli olarak gelen Betülay Coşkun'u da beğenmeyince o da yollandı. Adnan Kızıltaş yapım ekibinin torpilli ismi mi merak konusu oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.