1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kısmetse Olur'da Herkesin Merak Ettiği Gerçek ortaya Çıkıyor!
Kısmetse Olur'da Herkesin Merak Ettiği Gerçek ortaya Çıkıyor!

Kısmetse Olur'da Herkesin Merak Ettiği Gerçek ortaya Çıkıyor!

Kısmetse Olur'da Herkesin Merak Ettiği Gerçek ortaya Çıkıyor!

A+A-

Kısmetse Olur 405. bölümünde Aycan Onur'a alyans alıyor!

Kısmetse Olur 405. bölüm fragmanı yayınlandı. Her gün Kanal D ekranlarına gelen Kısmetse Olur'da Aycan Onur'a alyans alıyor ve sözleniyorlar. Melis Kemal ile neden ayrıldıklarını açıklıyor.

Kısmetse Olur programında heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kısmetse Olur'da Melis ile Kemal neden ayrıldı? Tuğçe ve Emre gitgide daha fazla mı yakınlaşıyor? Aycan ile Onur arasında romantik anlar yaşanıyor. Eğlenceli 405. bölümüyle Kısmetse Olur bugün Kanal D'de olacak.

KISMETSE OLUR 405. BÖLÜM ÖZETİ

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 13 Nisan Perşembe 405.Bölüm Fragmanında Aycan, Onur'a alyans alıyor! Melis ve Kemal ayrılığının perde arkası aydınlanıyor!
 

Kısmetse Olur 405. Yeni Bölüm Fragmanında Aycan, Onur'a alyans alıyor. Önceki gün yayınlanan son bölümde Onur, Aycan'a evlenme teklif edip, yüzük takmıştı. Onur'da  da yüzük olmasını isteyen Aycan ona aldığı alyansı hediye ediyor. Onur ve Aycan aşkı dolu dizgin devam ediyor. Öte yandan bir anda biten Kemal ve Melis aşkının da perde arkasında neler yaşandığını ortaya çıkıyor. Melis, hastanedeyken evden ayrılan Kemal eve dönmeyeceğini söylemişti. Bunun üzerine Melis ayrılık kararı almıştı. Peki Kemal, Melis'e Emre ve kendi arasında seçim yapmasını istedi mi? Bunu duyan Emre ne tepki verdi?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.