1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kısmetse Olur'da ihanet!
Kısmetse Olur'da ihanet!

Kısmetse Olur'da ihanet!

Eski sevgilisiyle...

A+A-

Kısmetse Olur'un yayınlanan son bölümde, Akın ve Tuğçe hakkında çıkan ihanet iddiası güne damgasını vurdu.

Kısmetse Olur’da düne damga vuran  gelişme ise Tuğçe’nin eski sevgilisi Arca ile görüştüğü iddiası oldu. Akın ve Tuğçe arasında çıkan tartışma bir anda alevlendi.
 
Kimse ne olduğunu anlamadı. Sunucu Seda Akgül, koridorda Tuğçe’yi ağlarken görünce bu durumun nedenini sordu. Akın ise artık her şeyi anlatacağını söyledi.
 
'ARCA İLE GÖRÜŞÜYOR'
 
Akın’ın iddiasına göre Tuğçe hala eski sevgili Arca ile görüşüyordu. Onun tarafından ihanete uğradığını söyleyen Akın, gözyaşlarını tutamadı. Sakinleşmekte güçlük çeken Akın’ın bu iddiası evde bir anda buz etkisi yarattı.
 
Duydukları karşısında ise şok yaşayan Tuğçe, kendini savunmaya geçti ancak bunu başaramayınca o da sinir krizi geçirdi ve sesini yükseltmeye başladı. İkili arasında geri dönüşü zor sözler söylenmeye başladı.
 
AKIN İSPATLADIM DEDİ, TUĞÇE İNKAR ETTİ
 
Seda Akgül, Akın’ın ihanet iddiasının son derece ağır bir suçlama olduğunun altını çizerek bu durumu ispatlamasını istedi. Akın ise bir gün önce bu konudan emin olmak için Arca’yı aradığını ve olayı doğrulattığını söyledi. Herkes büyük bir şok içindeydi. Tuğçe ise bu suçlamaları reddederek Akın’la olan ilişkisinin bu saatten sonra devam etmeyeceğini belirtti.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.