1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KIVANÇ TATLITUĞ : İSPATLASINLAR OYUNCULUĞU BIRAKACAĞIM
KIVANÇ TATLITUĞ : İSPATLASINLAR OYUNCULUĞU BIRAKACAĞIM

KIVANÇ TATLITUĞ : İSPATLASINLAR OYUNCULUĞU BIRAKACAĞIM

KIVANÇ TATLITUĞ : İSPATLASINLAR OYUNCULUĞU BIRAKACAĞIM

A+A-
Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Sabah gazetesinde Yüksel Yavuz imzasıyla çıkan haber nedeniyle Twitter hesabında açıklama yaptı. Tatlıtuğ, Kobani protestolarında yükselen tansiyon ve ölümlerin yaşandığı dönemde 'vurdumduymaz' bir insan olarak gösterilmeye çalışıldığını belirterek şunları yazdı:
 
Sabah gazetesinde gorevli Yuksel yavuz! bakin isim vererek soyluyorum, YUKSEL YAVUZ!! Yalanci,durust haber anlayisindan uzak, seninle ayni isi yapan degerli meslektaslarina kotu ornek olan Yuksel Yavuz ...
"Gecen hafta" yani bayram tatilinde,50 bin liraya 5 gunluk tatil yaptigimi, iki gece yedigim yemege 10 bin lira odedigimi, arka arkaya sampanyalar patlattigimi soyleyerek,guzel memleketimin icimi parcalayan su karisik doneminde, beni sagduyudan yoksun, vurdumduymaz bir insan gibi gosyermeye calisan Yuksel Yavuz..
 
Unutma sakin! Ben bu guzel ulkenin vatandasiyim...benim "gecen hafta" yani bayram tatilinde nerede kaldigim belli, ne yaptigim belli, ve ne kadar fatura odedigim de belli.. Ayiptir...Gunahtir...
 
Eger gecen hafta ismini verdigin otelde kaldiysam, dedigin miktardaki faturayi odediysem,iki gece yemege o parayi verdiysem ben su anda yaptigim meslegi birakacagim... Peki sen bu dediklerini ispatlayamazsan cikip ozur dileyip,kendi meslegini birakacak misin?
 
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.