1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. ''KIYAMET ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KOPABİLİR''
''KIYAMET ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KOPABİLİR''

''KIYAMET ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA KOPABİLİR''

''Kıyamet önümüzdeki hafta kopabilir''

A+A-

NASA'da görev yapan eski astronotlar, bugüne dek Dünya yörüngesine giren gezegen sayısının çok daha fazla olacağını açıkladı ve bunun, 2001 yılında 26 küçük gezegenin Dünya'nın yörüngesine girip büyük patlamalara yol açtığı zamandan da şiddetli olacağını öngördü.

Amerika'da TV programı yapan Evanjelist Pat Robertson, bu gezegenlerden birinin Dünya'ya çarpacağını ve bunun ''kıyamet günü'' olacağını söyledi, tıpkı 1995'te yazdığı romanında bulunduğu kehanette söylediği gibi...

ABC Televizyonu'nda yayınlanan ''The 700 Club'' adlı programında konuyu ele alan Robertson '''Ben bir kitap yazdım. Kitabın adı 'Çağımızın Sonu' ve konusu da Dünya'ya çarpan bir gezegen... Hz. İsa'nın söylediklerine en uygun son, Dünya'ya bir gezegen çarpması. Düşünsenize, denizleri köpürtecek, gökyüzünü karartacak, güneşi ve ayı söndürecek, insanlığı dehşete düşürerek 'Neler oluyor?' dedirtebilecek başka ne olabilir?'' ifadelerini kullandı.

Robertson ayrıca, Jüpiter'in yerçekiminden en fazla etkilenen gezegen olduğunun da altını çizdi ve günün birinde kaçınılmaz sonun yaşanacağını söyledi.

''Bu önümüzdeki hafta da olabilir, bundan bin yıl sonra da, ancak bizi bekleyen kaçınılmaz sona kendimizi hazırlamalıyız'' diyen Robertson kıyamet gününe ilişkin bilimsel araştırmalar da yaptığını belirterek ''Gezegenin Dünya'ya çarpmasıyla yaşadığımız çağ sona erecek; yanardağlar patlayacak, tsunamiler gerçekleşecek ve bir çağ böyle kapanacak'' şeklinde konuştu. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.