1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIZ ARKADAŞI AYRILMAK İSTEYİNCE...
KIZ ARKADAŞI AYRILMAK İSTEYİNCE...

KIZ ARKADAŞI AYRILMAK İSTEYİNCE...

Şikayet geri çekildi

A+A-

Yeni Bakış'tan Evrim Kamalı'nın haberine göre; Girne’de kız arkadaşının kendisinden ayrılmak istemesi üzerine çıkan tartışmanın ardından kız arkadaşını dövüp, öldürmekle tehdit eden zanlı Bünyamin Bünyamin, dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Girne’de kız arkadaşının kendisinden ayrılmak istemesi üzerine çıkan tartışmanın ardından kız arkadaşını dövüp, öldürmekle tehdit eden zanlı Bünyamin Bünyamin, dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı. 

Polis bulguları aktardı

Mahkemede yeminli şahadet veren Girne Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli tahkikat memuru Gizem Düzdaban, zanlı Bünyamin Bünyamin'in “Şiddet Tehdidi” ve “Darp” suçlarından methaldar olduğunu belirtti. Düzdaban, zanlının 7 Haziran saat 20.20 raddelerinde, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşının başı ve vücuduna vurmak suretiyle darp ettikten sonra, kendisini öldüreceğini söyleyip şiddet tehdidinde bulunduğunu kaydetti.

Düzdaban, zanlının 8 Haziran’da tutuklandığını, 9 Haziran’da mahkemeye çıkarılarak hakkında 2 gün tutukluluk emri alındığını söyledi. Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını, zanlının 28 yaşında Pakistan uyruklu olup, ülkede beyaz kimlik kartıyla ikamet ettiğini ve şikâyetin geri çekildiğini belirten Düzdaban, teminata bağlanmasını talep etti.

Teminat talep edildi

Zanlının avukatı da şikayetin geri çekildiğini, zanlı ile kız arkadaşının 7 yıldır birlikte olduklarını ve ilişkilerinin süreceğine dair beyanlarda bulunduklarını belirterek, uygun bir teminat talep etti.

Yargıç Meltem Dündar, zanlının 5 bin TL nakdi teminat yatırması ve bir kefilin 20 bin TL kefalet senedi imzalaması şartı ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.