1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KIZ ARKADAŞI SEKS YAPMAYI REDDEDİNCE ŞİDDET UYGULADI
KIZ ARKADAŞI SEKS YAPMAYI REDDEDİNCE ŞİDDET UYGULADI

KIZ ARKADAŞI SEKS YAPMAYI REDDEDİNCE ŞİDDET UYGULADI

Kız arkadaşı seks yapmayı reddedince şiddet uyguladı

A+A-

Londra'da geçtiğimiz Sevgililer Günü'nde otele götürdüğü kız arkadaşı seks yapmayı reddedince şiddet uygulayan genç, hapse girmekten kurtuldu.

Daily Mail'ın haberine göre, Rhys Weatherburn sevgilisi Shannon Fidge ile Sevgililer Günü'nde romantik bir gece geçirmek için Londra'nın lüks The Ritz otelinde bir oda tuttu.
Gece 20 yaşındaki gencin planladığı gibi gitmedi ve çift akşam yemeği sırasında tartıştı.

Bunun üzerine Weatherburn, yatmak üzere hazırlanan sevgilisine "Kapa çeneni, oteldeyiz, seks yapacağız" dedikten sonra kolundan tutarak sert bir şekilde yatağa itti.


1-127.jpeg

Yargıç: İstediğin zaman seks yapamazsın

Fidge'in çığlıklarını duyan müşteriler güvenliğe haber verdi. Weatherburn, geceliği 320 pound (1315 TL) olan otelden çıkartıldı. Gencin odadan çıkarken bir pencereye de zarar verdiği öğrenildi.

Yargıç Spiros Elia, Weatherburn'ün beyanlarını esas alarak, daha önce suç kaydı olmadığını da hesaba katıp genç adama 200 pound ceza ve 40 gün rehabilitasyon ile birlikte kamu hizmeti zorunluluğu getirdi.

Yargıç Elia, "İyi bir insansın ama bu çok ciddi bir suç ve hapis cezası ihtimali çok yüksekti. İstediğin zaman seks yapma gibi Tanrı vergisi bir hakkın yok. Birçok probleminin kaynağı olan alkol ile mücadelende başarılar" dedi.

Çiftin yaşadıkları olaya rağmen halen birlikte oldukları öğrenildi.

2-040.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.