1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIZ ARKADAŞI TARAFINDAN BIÇAKLANAN KİŞİ NE DEDİ?
KIZ ARKADAŞI TARAFINDAN BIÇAKLANAN KİŞİ NE DEDİ?

KIZ ARKADAŞI TARAFINDAN BIÇAKLANAN KİŞİ NE DEDİ?

Kan akan tartışma üzerine karşı taraftan gelen açıklamalar!

A+A-

 

Aslı Kızılnal tarafından bıçaklanan Ertan Yarıç konuştu

Girne’de meydana gelen olayda kendisini aldattığı ve ayrılmak istediği gerekçesi ile erkek arkadaşı Ertan Yarıç’ıbıçaklayarak yaraladığı öne sürülen Aslı Kızılnal hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarılırken, 30 yaşındaki Ertan Yarıç, aldattığına dair iddiaların doğru olmadığını söyledi.

TARTIŞMADA KAN AKTI

Erkek arkadaşını bıçakla yaralayan ve üç gün polis soruşturması için tutuklu kalan zanlı Kızılnal dün yeniden mahkemeye çıkarıldı. Teminat duruşmasında zanlının 8 Kasım 2014 tarihinde evde aldattığı ve ayrılmak istediği gerekçesiyle Ertan Yarıç ile tartışmaya başladığı, tartışmada Ertan Yarıç ile Aslı Kızılhal’ın birbirine vurduğu belirtilerek, zanlı Kızılhal’ın 15 santimetre uzunluğundaki bıçakla öldürmeye kastıyla Ertan Yarıç’ısağ ve sol kolu ile sırt kısmından bıçaklayıp ağır şekilde yaraladığı belirtildi. Polis, Ertan Yarıç’ın Girne Akçiçek Devlet Hastanesinde müşahede altına alındığını ancak hayati tehlikesinin olmadığını söyledi. Polis, aynı gün gözaltına alınan zanlının mahkemeye çıkarılarak hakkında 3 gün tutuklama emri alındığını belirterek, davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep etti.

İLERİDE YARGILANACAK

Mahkeme,‘’Adam öldürmeye teşebbüs’’ “Yaralama ve ‘’Ciddi Darp’’ suçlarından yargılanmak üzere zanlıyı yurt dışına çıkış yasağı ve bir kefilin 25 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

BIÇAKLANAN NİŞANLI, “ŞİKÂYETÇİ DEĞİLİM”

Öte yandan Kızılnal ile nişanlı olduklarını belirten Ertan Yarıç,ayrılık ve aldatma gibi konulardan dolayı değil, sadece anlık bir tartışmanın büyümesi sonucu olayın bu hale geldiğini söyledi. Kızılnal ile kavga ettiklerini, birbirlerine vurduklarını ifade eden Yarıç, “Ayrılmayacaktık veya ben onu aldatmadım. Özel nedenlerden dolayı tartıştık. Çıkan tartışmada birbirimize vurduk. Nişanlım çok sinirlendiği için böyle bir şey yaptı. Ayrıca şikâyetçi de değilim” dedi.

Star Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.