1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. KIZ ARKADAŞINA AŞKINI GÖSTERMEK İÇİN BUNU YAPTI!
KIZ ARKADAŞINA AŞKINI GÖSTERMEK İÇİN BUNU YAPTI!

KIZ ARKADAŞINA AŞKINI GÖSTERMEK İÇİN BUNU YAPTI!

KIZ ARKADAŞINA AŞKINI GÖSTERMEK İÇİN BUNU YAPTI!

A+A-

Kız arkadaşının şaka yollu her gün kendisine 'Beni ne kadar seviyorsun' diye sorduğu adam, kız arkadaşının otomobilini "Seni bu kadar seviyorum" yazılı post-itlerle kaplamak dahil bir dizi jestle sorunun yanıtını verdi.

Avustralya’nın Adelaide kentinde yaşayan pazarlamacı Belinda Modra, erkek arkadaşına her sabah şaka yollu “Beni ne kadar seviyorsun” diye soruyordu. 34 yaşındaki Nathan Humphris, yanıtını sevgilisinin otomobilini tepeden tırnağa “Seni bu kadar seviyorum” yazılı post-it’lerle kaplayarak verdi.

1500 adet post-it’i 5 saatte yazan Humpris, daha sonra iki arkadaşının yardımıyla bunları 2 saat içinde tek tek otomobilin üzerine yapıştırdı.

BİRER SAAT ARAYLA ÇİÇEK BUKETLERİ YOLLADI

Humphris’in jestleri, Modra’nın işyerine birer saat arayla 5 adet gül buketi yollamakla başladı. Buketlerin üzerinde her bir bukette tek bir kelime yer alacak şekilde “Seni”, “bu”, “kadar”, “çok”, “seviyorum” yazıyordu. İş çıkışında otomobiline yöneldiğinde post-it’leri görerek şoke olan Modra, Humphris ile birlikte yaşadıkları eve vardığında ise bahçede 500 kırmızı beyaz balonla karşılaştı. Bel hizasındaki balonların arasından ‘yüzerek’ evine girdiğinde kalp biçimli mumlar, en sevdiği çikolatalar ve en sevdiği kokteylle karşılaştı.

Evin her tarafında asılmış notlar sayesinde, kendisini bekleyen erkek arkadaşının yerini bulan Modra, “Beni ne kadar sevdiğini söyledi ve diz çöküp evlenme teklif etti” dedi. Modra evlilik teklifini kabul etti. 10 yıldır beraber olan ve bu süre içinde bir kaç kez ayrılıp barışan çift seneye Şubat veya mart ayında evlenmeyi planlıyor.

Evlilik teklifini Tayland’da lüks bir tatil köyünde yapmayı planlayan Humphris “Ama Belinda’nın daha özel bir şeyleri tercih edeceğini biliyordum. Biraz çaba göstermenin, bir ton para harcamaktan daha etkileyici olduğunu düşündüm” dedi.  

seni-seviyorum-hayatim-demekten-bezen-adam--2014-07-29_m.jpg

s1(1).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.