1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIZ MESELESİ KAN AKITTI!
KIZ MESELESİ KAN AKITTI!

KIZ MESELESİ KAN AKITTI!

Üniversitede bıçaklama!

A+A-

Gamze PİR BAYKUR

Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde iki grup arasında kız meselesi yüzünden çıkan kavgada Irak uyruklu Ali Alrobıae, Filistin uyruklu Omar Lutfy Munır Kamel Ajour tarafından bisturi ile sol göğüs altından yaralandı. Kavgada bisturi ile hafif şekilde yaralanan Ali Alrobıae Mağusa Devlet Hastanesi Cerrahi servisinde müşahede altına alınırken Omar Lutfy Munır Kamel Ajour ise tutuklandı.

Kız meselesi yüzünden kavga çıktı…

Elde edilen bilgilere göre dün saat 09:45 raddelerinde Mimarlık Fakültesinde Filistin uyruklu Omar Lutfy Munır Kamel Ajour ve Ürdün uyruklu Wajd Lala bir taraf, Irak uyruklu Ali Alrobıae ve Suriye uyruklu Nael Houary bir taraf olup kız meselesi yüzünden aralarında çıkan sözlü tartışmada birbirlerinin vücutlarının muhtelif yerlerine vurarak kavga ettiler. Omar Lutfy Munır Kamel Ajour kavga sırasında mimarlık derslerinde kullanmak için tasarrufunda bulundurduğu sivri uçlu bisturi ile Ali Alrobıae’yi sol göğüs altından bir kez sokmak suretiyle yaraladı. Olayın ardından ambulansla Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Alrobıae’nin yapılan ilk tedavisinin ardından cerrahi servisinde müşahede altına alındığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ajour tutuklandı…


Olayın hemen ardından devreye giren DAÜ güvenlik ekipleri kavgaya karışan kişileri ve zanlıyı DAÜ Güvenlik Ofisine götürdü. Olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine ise Mağusa Polis Müdürlüğüne bağlı Adli Şube ekipleri DAÜ Güvenlik Ofisine giderek zanlı Omar Lutfy Munır Kamel Ajour ve kavgaya karışan diğer kişileri gözaltına aldı. Yapılan soruşturma neticesinde ise kavgaya karışan iki kişiye dava okunup serbest bırakılırken, zanlı Ajour ise tutuklandı. Zanlı Ajour’un “Yaralama” suçundan dolayı bugün mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.