1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN KAVGA SONUCU
KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN KAVGA SONUCU

KIZ MESELESİ YÜZÜNDEN KAVGA SONUCU

6 Kişi tutuklandı, 1 kişi bıçaklandı

A+A-

Gime Turizm Parkı'nda önceki "gün kız meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan tartışmada Servet Karaçor isimli kişinin göğsünden bıçaklanmasıyla ilgili gözaltına alman Rıdvan Korkmaz, Nuri Beyazyüz, Sercan Erzen, Ufuk Biçimler, Ali Osman Yıldır ve Cemil Varış isimli zanlılar dün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkeme, Servet Karaçor'u bıçakladığı iddia edilen Rıdvan Korkmaz'ın 3 gün, diğer zanlıların ise 2 gün süreyle soruşturma maksatlı poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Girne Kaza Mahkemesi'nde görülen tutukluluk duruşmasında polis müfettiş muavini İrfan Türk, iddia makamının tanığı olarak dinlendi. Girne Polis Müdürlüğü'nde görevli İrfan Türk, tüm zanlıların
"Kavga ve rahatsızlık'' suçlarından methaldar , olduklarını söyledi. İrfan Türk, zanlı Rıdvan
Korkmaz'ın suçlamalara ek olarak "kanunsuz bıçak taşıma ve adam yaralama" suçlarından da methaldar olduğunu dile getirdi.

Aralarında husumet vardı

Müfettiş muavini İrfan Türk, Nuri Beyazyüz ile Ufuk Biçimler isimli zanlıların taraf olup, Sercan Erzen, Servet Karaçor, Ali Osman Yıldır ve Cemil Varış isimli zanlılarla kavga ettiğini söyledi. Türk, kavgaya kansan Rıdvan Korkmaz'm ise toplam uzunluğu 15.4 santim ağız uzunluğu 7.4 santim olan bıçağı Servet Karaçor'un sol göğsünün alt kısmına bir kez sapladığının düşünüldüğünü ifade etti. Olayda kullanıldığına inanılan bıçağın bulunduğunu anlatan Türk, zanlıların gönüllü ifade verdiklerini kaydetti.
Türk, verilen ifadelerin teyit ve tekziplerinin yapılması gerektiğine işaret ederek, zanlıların serbest kalması durumunda alınacak ifadelere etki edebileceklerine dikkat çekti.

Soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için Rıdvan Korkmaz isimli zanlının 3 gün, diğer zanlıların ise 2' şer gün poliste tutuklu kalmalarını istedi.

Ceza Davaları Yargıcı Şerife Katip Kır, zanlıların serbest kalması durumunda soruşturmanın etkilenebileceğine bulgu yaparak, talep edilen tutukluluk süresine emir verdi.

 

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.