1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIZDI, KAÇTI!
KIZDI, KAÇTI!

KIZDI, KAÇTI!

Bazı hastalar ve yakınları Cengiz Topel Devlet Hastanesi'nde

A+A-

Yeşilyurt’taki Cengiz Topel Devlet Hastanesi’nde bir uzman doktorun, hastalarından birine kızıp, diğer hastalara bakmadan hastaneyi terk ettiği iddia edildi.

Ultrason Bölümü’nde görev yapan Uzman Doktor Umut Özgünalp’in, tedavi olmak için gelen hastasına kızdığı için, sırada bekleyen diğer hastaları tedavi etmeden hastaneyi terk ettiği öne sürüldü.

Lefkoşa’dan iki haftada bir gün gelerek Cengiz Topel Hastanesi’ndeki hastaları tedavi eden Doktor Umut Özgünalp’in, geçtiğimiz salı günü tedavi olmak için hastaneye gelen hastasının, kapıyı sert bir şekilde çalarak içeri girip soru sorması nedeniyle kızdığı iddia edildi. Özgünalp’in, o sırada odasında bulunan hastasının tedavisini de yarıda bırakarak kaçtığı öne sürüldü.

15 hasta ve yakınları, Sağlık Bakanlığı ve hastane yönetiminin bu konuda gerekli önlemleri almasını istedi.

Hastanede kadın doğum, dahiliye, radyoloji uzmanı doktor olmadığı da ifade edildi. Başhekimin bilgisi, doktordan ses yok

Cengiz Topel Hastanesi’nde yaşanan olay sonrası kendisine ulaştığımız hastanenin Başhekimi Dr. Safiye Gül Öztoprak, demeç veremeyeceğini, konuyla ilgili bilgisinin olmadığını, olayın yaşandığı sırada ise dışarıda olduğunu belirtti. Dr. Öztoprak, “Bu konuda gereken neyse onu yapacağım” dedi. Hakkında iddialar bulunan

Dr. Umut Özgünalp ise gazetenin ısrarlı aramalarına karşın telefonlarını açmadı. 

Hastanede görevli,  isminin açıklanmasını istemeyen bir doktor, “Bazı durumlarda, hastaların veya yakınlarının verdiği tepkiye, doktorun karşı tepkisi de olabilir, biz de insanız, bu ülkede salık çalışanlarının güvenliği konusu da tartışılmalı” dedi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.