1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIZDILAR, KARAVANINI YAKTILAR
KIZDILAR, KARAVANINI YAKTILAR

KIZDILAR, KARAVANINI YAKTILAR

Kızdılar, karavanını yaktılar

A+A-

Balalan-Kaplıca sahil yolu üzerinde bulunan Mustafa Öztürk’e ait karavanı kundaklayan M.A ve S.D tutuklandı…

Balalan-Kaplıca sahil yolu üzerinde Yudi Plajı bölgesinde, “daha önceden aralarında husumet bulunan” Mustafa Öztürk’ün karavanını yaktığı iddia edilen M.A ile S.D tutuklandı. Dün Mağusa Kaza Mahkemesi’nde nöbetçi yargıç huzuruna çıkarılan zanlılar aleyhine 3 günlük tutukluluk süresi temin edildi.

Meselenin tahkikat memuru Murat Ergün, 23 Haziran tarihinde Balalan-Kaplıca sahil yolu üzerinde Yudi Plajı bölgesinde bulunan Mustafa Öztürk’e ait traktör çekicisi üzerine imal edilmiş, yan kısımları ahşap üst kısmı çinko olan karavanın muhtemelen yanıcı madde dökülerek ateşe verilip kundaklandığını ve kundaklanma sonucu karavan içerisindeki eşyaların tamamen yandığını açıkladı. Yapılan tahkikatta zanlı M.Ateş ile S.D’nin olay yerinde oldukları belirtildi. Polis, zanlılar ile karavan sahibi arasında “husumet” olduğunu da söyledi.

Ergün, zanlıların gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini belirterek, ayni gün zanlı M.A’nın, tasarrufunda bulunan ve karavanı ateşlediği çakmak ile yine aracında bulunan 5 litrelik içerisinde önceden benzin olduğuna inanılan boş şişeyi polise teslim ettiğini açıkladı.

Kıdemli Yargıç Hasan Dağlı, zanlı M.A ile S.D’nin tahkikat maksatları bakımından 3’er gün süreyle tutuklu kalmalarına emir verdi.

Yenidüzen

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.