1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIZILATEŞ’İ İHBAR YAKTI
KIZILATEŞ’İ İHBAR YAKTI

KIZILATEŞ’İ İHBAR YAKTI

Narkotik ekipleri, Maraş bölgesindeki bir eve yaptıkları baskında 100 gram kokain ele geçirdi, ikisi kadın 3 kişiyi gözaltına aldı

A+A-

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, Ali Kızılateş isimli şahsın evinde uyuşturucu madde olduğu bilgisini alan Narkotik Şube ekipleri, zanlının Maraş bölgesindeki ikametgahına baskın yaptı. Yapılan arama sonucunda 100 gram kokain bulan polisler, o sırada evde bulunan zanlının eşi Şencan Kızılateş ile isminin baş harfleri D.B olan iki bayanı da soruşturma maksatlı gözaltına aldı. Zanlılar dün Gazimağusa’da mehkemeye çıkarıldı. 

Mahkemeye meseleyi aktartan Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mustafa Kavaz, aldıkları bir bilgi ile 5 Mart 2015 tarihinde zanlı 1 Ali Kızılateş’in ikametgahına operasyon düzenlediklerini ve evde yapılan aramalar sonucunda zanlının yatak odasında 0.5 gram hintkeneviri, banyo girişindeki dolapta da 100 gram kokain türü uyuşturucu madde bulduklarını söyledi. 

Operasyon esnasında evde bulunan zanlı 2 Şencan Kızılateş ve zanlı 3 D.B’yi  de  soruşturma maksatlı göz altına aldıklarını belirten Kavaz,  soruşturmanın yeni başladığını belirterek mahkemeden soruşturmanın selameti açısından zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk talep etti.

 

Kadınlar serbest kalabilir

Zanlıların avukatı talebe itiraz etmezken, zanlı 2 Şencan Kızılateş ile zanlı 3 D.B’nin mesele ile bağlantısı olmadıklarını iddia ederek zanlı 1 Ali Kızılateş’in bu yönde bir ifade vermeye hazır olduğunu belirtti ve diğer iki zanlının bu ifadeden sonra serbest bırakılmasını talep etti. 

Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlılarım 3’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.