1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. "KIZIMIN ÖLÜMÜNDEN BEN SORUMLUYUM"
"KIZIMIN ÖLÜMÜNDEN BEN SORUMLUYUM"

"KIZIMIN ÖLÜMÜNDEN BEN SORUMLUYUM"

"KIZIMIN ÖLÜMÜNDEN BEN SORUMLUYUM"

A+A-

Ünlü şarkıcı Sir Bob Geldof, bu yılın başında aşırı dozda eroin alarak hayatını kaybeden iki çocuk annesi kızı Peaches Geldof’un ölümünden kendisini sorumlu tuttuğunu söyledi.

‘HER GÜN KENDİME SORUYORUM’

ITV News’e konuşan Sir Bob Geldof “O öldüğünden beri her gün onu kurtarmak için ne yapabilirdim diye kendime soruyorum” dedi.

‘SORUMLULUĞUMU YERİNE GETİREMEDİM’

25 yaşındaki televizyon sunucusu, gazeteci ve model Peaches’in ölümünün onu derinden etkilediğini söyleyen Geldof “Elbette insan kendini suçluyor. Bir baba olarak onun hayatından sorumluydum ve belli ki bu sorumluluğumu yerine getiremedim” dedi.

‘UYUŞTURUCU KULLANDIĞINI BİLİYORDUM’

Sir Bob Geldof kızının uyuşturucu bağımlısı olduğundan haberdar olup olmadığı sorulduğunda ise “Elbette uyuşturucu kullandığını biliyordum ve onu iyileştirmek için konuşmaktan çok daha fazlasını yapmaya çalıştım” dedi.

Grubu Boomtown Rats ile sahneye çıkmanın onu sakinleştirdiğini söyleyen Geldof “Yılan derisi kostümümü giyip sahneye çıktığımda başka biri olabiliyorum. Sahnede geçirdiğim iki saatte içim, beynim tamamen boşalıyor. O süre boyunca bir nevi kayboluyorum, her şeyi unutuyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.