1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KIZIN SEVGİLİSİ VE KARDEŞİ TARAFINDAN KEMERLE DAYAK YEDİ
KIZIN SEVGİLİSİ VE KARDEŞİ TARAFINDAN KEMERLE DAYAK YEDİ

KIZIN SEVGİLİSİ VE KARDEŞİ TARAFINDAN KEMERLE DAYAK YEDİ

Şimdi;

A+A-

 

Gazimağusa’ da önceki gün sabah bir barda meydana gelen kavgada Yusuf Yakar isimli genç yaralandı. Bir kızın masasına içki yolladığı iddiası ile söz konusu kızın sevgilisi ve kardeşi ile tartışmaya girdiği belirtilen Yakar, feci şekilde darp edildi.

İçki yolladığı kızın yakınları tarafından kemer ile yüzüne vurulan Yakar’ın sol gözünün retinası yırtıldı. Görme yeteneğini kaybetme tehlikesi bulunan Yakar ameliyat için ailesi tarafından apar topar Ankara’ ya götürülürken, polis kamera kayıtlarından yola çıkarak mesele ile ilgili olarak 6 kişiyi tutuklayarak Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkardı.

İçki yolladı diye öldüreceklerdi

Zanlılar Hamdi Uğuz, Nurettin Emir Özdemir, Ahmet Ferkan Özkur, Ahmet Ergün Ülkü, Okan Demir ve Turan Demir, güvenlik açısından  mahkeme binasının arka kapıdan alındılar. Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’ de görevli polis memuru Mustafa Çebi,  8 Ekim 2014 tarihinde saat 01.30 sıralarında Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir barda Yusuf Yakar’ ın bir kızın masasına içki yolladığı gerekçesi ile kızın erkek arkadaşı olan zanlı 1 Hamdi Uğuz ile kızın erkek kardeşi olan zanlı 2 Nurettin Emir Özdemir ile tartışmaya girdiğini ve tartışma sonrası Yusuf Yakar’ ın feci  şekilde darp edilerek yüzüne kemer ile vurulup sol gözünün retinasının yırtıldığını anlattı.

Yakar Ankara’ ya gitti
Kamera görüntüleri incelenerek mahkeme huzurunda bulunan zanlıların tespit edilip tutuklandığını söyleyen Çebi, Yusuf Yakar’ın görme yeteneğini kaybetme ihtimalinin bulunduğunu ve ameliyat olmak üzere Ankara’ ya gittiğini ifade etti.

Soruşturmanın sürdüğünü belirten Çebi, zanlıların 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Savcı Ayşe Kaymak bu süreyi 1 gün ile sınırlandırdı. Zanlı avukatlarının da tutukluluk talebine itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu, zanlıların 1’ er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.