1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KIZINA YAPTIKLARINI VİDEOYA ÇEKİP...
KIZINA YAPTIKLARINI VİDEOYA ÇEKİP...

KIZINA YAPTIKLARINI VİDEOYA ÇEKİP...

Facebook’ta paylaşılan görüntüde...

A+A-

Facebook'a çıplak fotoğraflarını koyan kızını kemerle dövdü

Karayipler bölgesinde yer alan ada ülkesi Trinidad Tobago’da, 12 yaşındaki kızının cep telefonunda cinsel içerikli mesaj gören ve Facebook sayfasındaki iç çamaşırlı fotoğraflarını fark eden anne kızını kemer ile döverek cezalandırdı.

Facebook’ta paylaşılan görüntüde annenin eline aldığı kemer ile kızına bağırdığı ve dakikalarca dövdüğü görüldü. Helen Bartlett adlı annenin kızını dövme nedeni, 12 yaşındaki kızının erkek arkadaşının kızına cinsel ilişki teklif etmesi ve kızının Facebook’ta paylaştığı iç çamaşırlı fotoğraflar olarak açıklandı. Videonun Facebook’ta paylaşılması sonrası binlerce kişi görüntüyü paylaşırken bazı kullanıcılar da kızın annesine tepki gösterdi. Büyüyen tepkiler sonrası bir video yayınlayan anne Bartlett, amacının kızını korumak olduğunu belirterek eşinin 4 çocuğuyla birlikte kendisini terk ettiğinden beri kızlarını kontrol etmekte güçlük yaşadığını ve onları disiplin altında tutmak için böyle bir davranışta bulunduğunu ifade etti.

Bartlett yerel bir bölge radyosunda yaptığı açıklamadaysa kızının küçük yaştan beri başına buyruk hareket etmeye çalıştığını ve amacının kızının başına gelebilecek kötü şeylere karşı onu korumak olduğunu dile getirdi. Videonun bu derece gündemde kalmasının kendisini üzdüğünü de kaydeden anne, başlarına gelen tüm bu olayların eşinin kendisini terk etmesi sonrası gerçekleştiğini yineledi.

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.