1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KIZINI GÖRMEYE GİTTİ
KIZINI GÖRMEYE GİTTİ

KIZINI GÖRMEYE GİTTİ

Kızını görmeye gitti

A+A-

‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisini tükenmişlik sendromu nedeniyle bırakıp, yaşadığı şehir Almanya’ya giden ve sonrasında hamile olduğu ortaya çıkan Meryem Uzerli, yedi ay önce kucağına aldığı kızı Lara’yı babası Can Ateş’e göstermeme kararı almıştı.

Uzun bir süre kızını babasına göstermeyen ve onu tek başına büyüteceğini dile getiren Uzerli,hamilelik döneminde bebeğini aldırmasını isteyen Can Ateş’in ısrarlarına daha fazla dayanamadı.

 

Yüzünü göstermedi
Uzerli kızı Lara’yı babasına 15 Haziran Babalar Günü’nde göstermiş ve Ateş’in kızını ilk gördüğü anda duygulanarak ağladığı iddia edilmişti. Can Ateş’in kızını gördükten sonra ise ondan bir daha asla ayrılmak istemediği öğrenildi. Sık sık Berlin’e kızını görmeye gitmek isteyen Ateş’in ısrarı üzerine ise Uzerli, baba- kızın ikinci defa bir araya gelmesine izin verdi. Berlin’e kızını görmeye giden Ateş, bu buluşmayı, Lara’nın parmağından tuttuğu fotoğrafını İnstagram sayfasından paylaşarak duyurdu. Paylaştığı fotoğrafta Ateş’te, Meryem Uzerli gibi kızının yüzünü göstermemeyi tercih etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.