1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. KIZINI KURTARMAK İÇİN
KIZINI KURTARMAK İÇİN

KIZINI KURTARMAK İÇİN

Kızını kurtarmak için...

A+A-

 

ABD’nin Teksas eyaletinde yaşayan Chelsi Camp adlı kadın, iki yaşındaki kızına saldıran Pitbull cinsi köpeğin ısırarak kulağını kopardı.

 

2-082.jpg

 

Yaşadığı korkunç olayla ilgili Houston merkezli KHOU televizyonuna konuşan Chelsi Camp, “Böyle bir durumda insan yapabileceği her şeyi yapıyor. Gücüm tükenmişti  ve kızımı kurtarmak için başka çarem yoktu” dedi.

Olay şöyle gelişti: Bir arkadaşı Pitbull cinsi köpeğini Chelsi Camp'a bakması için birkaç günlüğüne bıraktı. Normalde çok uysal olan köpek, Makenzi adlı küçük kızla oynarken aniden saldırdı. Anne Chelsi Camp, kızını kurtarmak için köpeğin üzerine atlayarak sıkıca tuttu ve vurmaya başladı.

Köpeğin saldırısını engelleyemeyince ısırarak kulağını kopardı. Bir yandan köpekle boğuşurken polisi aramayı da başardı. Olay yerine gelen polislerin vurarak yaraladıkları köpek daha sonra uyutuldu. Kafası, yüzü, eli ve ayaklarından yaralanan küçük kız ise hastanede tedavi altına alındı. Pitbull cinsi köpekler ısırdıkları zaman bir buçuk ton basınç uyguluyor ve ısırdıkları yeri kolay kolay bırakmıyorlar.

6-011.jpg

1-095.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.