1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. "Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?"
"Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?"

"Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?"

Şok!

A+A-

Tuğba Özerk’in annesinden Deniz Akkaya’ya dava

Tuğba Özerk'in annesi Günay Kapani, Deniz Akkaya'dan şikayetçi oldu. İkili arasında geçen konuşmada Akkaya, Kapani'ye "Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?" diye bir soru sormuştu. Akkaya'nın bu sorusu magazinde günlerce tartışma konusu olmuştu.

Deniz Akkaya, iki yıl önce sunduğu bir programda Tuğba Özerk'in annesi Günay Kapani'yi telefonla canlı yayına bağlamıştı. İkili arasında geçen konuşmada Akkaya, Kapani'ye "Kızınızın sevgilisiyle birlikte oldunuz mu?" diye bir soru sormuştu. Akkaya'nın bu sorusu magazinde günlerce tartışma konusu olmuştu. Kapani, beslediği kini iki yıl sonra savcılıkta kustu. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçe veren Kapani; Deniz Akkaya'dan şikayetçi oldu. Dilekçesinde kendisinin Tuğba Özerk'in annesi olduğunu, olay günü programda kızının boşanma davasının konuşulduğunu, Akkaya'nın yoğun ısrarı sonrası yayına telefon ile katıldığını beyan etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kapani, milyonlarca kişinin izlediği bir programda, kendisinin kızının erkek arkadaşı ile ilişkisi olduğunun iddia edilerek onur, şeref ve saygınlığının rencide edildiğini söyledi. İnternette kendisinin 'kızının sevgilisi ile ilişki yaşayan anne' olarak yer aldığını kaydeden Kapani'nin ihbarı sonrası ünlü manken hakkında soruşturma başlatıldı.

fft16_mf13018023.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.