1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. “KKTC 2. İŞ BULMA FIRSAT GÜNLERİ” YARIN!
“KKTC 2. İŞ BULMA FIRSAT GÜNLERİ” YARIN!

“KKTC 2. İŞ BULMA FIRSAT GÜNLERİ” YARIN!

“KKTC 2. İŞ BULMA FIRSAT GÜNLERİ” ETKİNLİĞİ YARIN BAŞLIYOR...

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın ev sahipliğinde, sivil toplum örgütlerinin ve üniversitelerin katılımı ile ‘‘KKTC 2. İş Bulma Fırsat Günleri Etkinliği’’ düzenleniyor.

KKTC 2. İş Bulma Fırsat Günleri Etkinliği, Başbakan Sayın İrsen Küçük tarafından, yarın, saat 18.00’de Lefkoşa Fuar Alanı’nda açılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, bakanlık, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Girne Amerikan Üniversitesi, Lefke Avrupa Üniversitesi, ODTÜ Kuzey  Kıbrıs Kampüsü, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, Yakın Doğu Üniversitesi, Kıbrıs Türk Sanayi Odası, Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası , Kıbrıs Türk Otelciler Birliği ve Kıbrıs Türk Yatırım  Geliştirme Ajansı arasında imzalanan işbirliği protokol ile;   iş fırsatları oluşturmak ve yerli istihdama katkı sağlamak amacıyla, 18.00-23.00 saatleri arasında  yapılacak etkinlik iki gün sürecek.

KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve protokole imza koyan kurumların yer alacağı etkinlikte; iş hayatına atılmaya hazırlanan öğrenciler, mezunlar, iş arayanlar ve iş değiştirmek isteyenler ile farklı sektörlerdeki işveren temsilcileri bir araya gelecek. Fuara gelenler, etkili özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, kariyer yönetimi, diksiyon ve örgütsel iletişim konularında üniversitelerin öğretim görevlileri tarafından verilecek sertifikalı eğitim seminerlerine de ücretsiz katılabilecek.

 

Kaynak: TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.