1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC BAKANLAR KURULU YARIN OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR
KKTC BAKANLAR KURULU YARIN OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR

KKTC BAKANLAR KURULU YARIN OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR

Bakanlar Kurulu’ndan olağanüstü bir toplantı kararı.

A+A-

Bakanlar Kurulu, ülkedeki ekonomik gelişmelerle ilgili atılacak adımları değerlendirmek üzere yarın sabah saat 10.00’da toplanacak.

Hükümet Sözcüsü olan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, TAK’a yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Meclisi’nin Bakanlar Kurulu tarafından olağanüstü toplantıya çağrılmasının da gündemde bulunduğunu vurguladı.

Özersay, geçtiğimiz hafta iki kez sadece ekonomi konularının ele alındığı toplantılar yapan Bakanlar Kurulu’nun önümüzdeki günlerde sadece hükümetin değil, muhalefetin de ekonomiyle ilgili görüşlerini alarak bir toplumsal konsensus temelinde ülkenin karşı karşıya bulunduğu sıkıntıları hafifletecek tedbirleri yürürlüğe koyma düşüncesinde olduğunu bildirdi. Açıklamada, “Türk lirasının döviz karşısında önemli oranda değer kaybetmesi ekonominin farklı sektörlerini olumsuz yönde etkileyecek, özellikle dar gelirli vatandaşların geçim sıkıntısı çekmelerine neden olabilecek bir risk ortaya çıkardı. Bu türden önemli bir sorun ancak toplumsal birliktelik ile aşılabilir ve olumsuz etkileri azaltılabilir.” denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.