1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “KKTC BAŞBAKANI DEĞİL BİR PROVOKATÖR GİBİ HAREKET ETTİĞİNİ”
“KKTC BAŞBAKANI DEĞİL BİR PROVOKATÖR GİBİ HAREKET ETTİĞİNİ”

“KKTC BAŞBAKANI DEĞİL BİR PROVOKATÖR GİBİ HAREKET ETTİĞİNİ”

ÖZGÜRGÜN, YORGANCIOĞLU’NUN, “KKTC BAŞBAKANI DEĞİL BİR PROVOKATÖR GİBİ HAREKET ETTİĞİNİ” SAVUNDU

A+A-

UBP,  "akaryakıta, elektriğe derken bugün de tüp gaza getirilen zamlarla ülkeyi kaosa, halkı isyana sürükleyen insafsız kararlarıyla", Başbakan Yorgancıoğlu’nun, KKTC Başbakanı değil bir provokatör gibi hareket ettiğini savundu.

UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün yaptığı yazılı açıklamada, büyük vaatlerle ülke yönetimini devralanların 6 aylık sürede, halkın beklentilerini yanıtlayacak hiçbir icraat yapmazken, özelde ekonominin genelde hayatın temel girdisi olan akaryakıt ve elektrikten sonra bugün de tüp gaza %12.5lik zamla ülke sorunlarına çare değil, halkın başına bela olduğunu ileri sürdü.

Halkın sabrını sınayanların büyük belalar karşısında büyük cesaretler doğduğunu bilmesi gerektiğini belirten Özgürgün, “KKTC’nin devlet olalı böylesi eziyet çekmediğini kanıtlarcasına, inadına tahrik yolunda bu vurdum duymazlık tavrında ısrar edenleri şiddetle kınar, silkinip kendilerine gelmelerini son kez salık veririm” dedi.

Özgürgün, hükümet etmenin, yaşamı zorlaştırmak, bu ağır kış şartlarında halka acı çektirtmek olmaması gerektiğini belirterek, dahası maaş ödeyebilmek adına geçim sıkıntısı çeken halkın cebine yüklenmenin de yanlış olduğunu söyledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.