1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC BU OLAYLA SARSILDI!
KKTC BU OLAYLA SARSILDI!

KKTC BU OLAYLA SARSILDI!

23 yaşındaki genç, Gazimağusa’da 15 yaşındaki kızı babasının izni olmaksızın alıkoyduğu ve ...

A+A-

 

Kefaleti ödemedi cezaevine gitti

16 yaşından küçük kız çocuğunu alıkoyduğu ve cinsel ilişkiye girdiği iddiası ile tutuklanan Ahmet Vatanseven hakkındaki soruşturma tamamlandı

Gazimağusa’ya bağlı Pınarlı köyünde isminin baş harfleri Ş.Ş olan 15 yaşındaki kızı babasının izni olmaksızın alıkoyduğu ve cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen Gemikonağında sakin 23 yaşındaki Ahmet Vatanseven, dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

15 bin TL nakdi kefalet

Mahkemeye olayı aktaran Geçitkale polis karakolunda görevli polis çavuşu Mustafa Yıldız, zanlının 16 yaşından küçük kızı alıkoyma ve 16 yaşından küçük kız çocuğu ile cinsel ilişkiye girme meseleleri ile 19 Temmuz 2014 tarihinde tutuklandığını söyledi.

Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını bildiren Yıldız, zanlının uygun bir teminat ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasını talep etti.

Yargıç Hasan Dağlı’nın söz vermesi üzerine konuşan zanlı ailesinin durumunun iyi olmadığını ve 1 yıldır işsiz olduğunu söyledi.


Huzurundaki şahadet ve zanlının  beyanını değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı zanlının 15 bin TL nakdi kefalet yatırması ve KKTC vatandaşı muteber 2 kişinin 50’şer bin TL şahsi kefaleti şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi, ancak 15 bin TL kefaleti ödeyemeyen Ahmet Vatanseven davaları görüşülünceye veya teminat şartlarını yerine getirinceye kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.