1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC BUNU KONUŞUYOR!
KKTC BUNU KONUŞUYOR!

KKTC BUNU KONUŞUYOR!

dikkat polis var!

A+A-

KKTC gündeminde bu kez de konu olarak geniş yer alan durum, internet üzerinden kurulan grup. Ve sonrasında yeni bir uygulama ile genişletilmesi yer alıyor. Zello isimli program.. TV programlarına kadar konu olan grup, trafik polislerine internetten savaş açıldı olarak tanımlanıyor.

trafik-polis.jpg

Günden güne genişleyen grup, kendi içerisinde, KKTC de hangi bölgelerde polislerin olduğu konusunda haberleşmeyi sağlıyor.

Halk ise trafikte gördüğü levhaların anlamsızlaştığını söyleyerek, sosyal medyada polisin görevini yaptığını ancak, sudan sebeplerle bile ceza yazılacağı yerde halkımızın güvenliğini gerçekten sağlamak isteyen bir devlet var ise bunu kontrollerin yanı sıra bozuk olan yolların, çukurların yenilenmesi gerektiğini de söylüyor.

60v50.jpg

Akıllı telefonların bir çok kişi tarafından oldukça tercih edilen modeller olduğu bu son dönemlerde, bu akıllı telefonlardaki uygulamalara bir yenisi daha eklendi. KKTC'li bir grup araç sürücüsü sosyal medya üzerinden örgütlenerek Zello isimli programla akıllı telefonlar aracılığı ile haberleşme ağı oluşturdu. Böylece sosyal ağ üzerinden polislerin nerede olduğunun haberleşilmesi artık yeni bir uygulamaylada sağlanıyor.

zelloo-001.jpg

Zello uygulamasını indirdikten sonra KKTC Radar ve Trafik grup üyeleri kendi arasında bilgi alışverişi yapıyorlar.

Kimileri bu uygulamadan memnun... Kimileri ise korsan olarak adlandırarak, bunun polise bir savaş olduğunu söylüyor.. Bakalım bu işin sonu nereye gidecek

PROGRAMIN İŞLEYİŞİ VİDEO GÖRÜNTÜSÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum