1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “KKTC CHP’NİN KIRMIZI ÇİZGİSİDİR”
“KKTC CHP’NİN KIRMIZI ÇİZGİSİDİR”

“KKTC CHP’NİN KIRMIZI ÇİZGİSİDİR”

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI GÖKHAN GÜNAYDIN: “KKTC CHP’NİN KIRMIZI ÇİZGİSİDİR”

A+A-

Türkiye’deki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)’nin CHP’nin kırmızıçizgisi olduğuna işaret ederek, “KKTC’nin bağımsızlığını destekliyoruz” dedi.

Günaydın’ın bu konudaki açıklamayı, Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu tarafından Ankara’da düzenlenen yerel yönetimler zirvesinde, CHP adına yaptığı konuşmada dile getirdiği belirtildi. 

Gökhan Günaydın konuşmasında, CHP’nin her zaman Kıbrıs Türk halkının yanında olduğunu, Kıbrıs Türk halkının verdiği bağımsızlık mücadelesini desteklediğini vurguladı.

Türkiye Konfederasyonları Birliği’nden yapılan açıklamaya göre, Günaydın, partisinin her zaman KKTC’nin bağımsızlığını desteklediğini ve desteklemeye devam edeceğini kaydetti.

Günaydın CHP’nin, Kıbrıs’ta yaşanan gelişmeleri müzakereleri ve görüşmeleri yakından takip ettiğini ifade ederek, “Anamuhalefet Partisi olarak bu konuda hiç tavizimiz yoktur” dedi. Gökhan Günaydın, uluslararası toplumda KKTC’nin bağımsızlığını bir gün kabullenileceğini ifade etti.

TAK

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.