1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC EĞLENCEYE HAZIR MI?
KKTC EĞLENCEYE HAZIR MI?

KKTC EĞLENCEYE HAZIR MI?

Sadece iki gün kaldı!

A+A-

Büyükkonuk’ta Özok Group bünyesinde hizmet veren Naturland Cyprus, Summer Fest 2014’e hazırlanıyor.

Yaz boyunca devam etmesi planlanan etkinliklerin ilki 4 Mayıs 2014 Pazar günü Özok Group ve Telsim işbirliğiyle gerçekleşiyor. Etkinlik çerçevesinde, farklı gruplar bir araya gelecek.

Kıbrıs Türk Klasik Otomobil Derneği, Bikers Club, Diyafram Fotoğraf Grubu gibi birbirinden farklı grupların yanı sıra, Grup Frekans ve Türkiye’den Gece Yolcuları’nın konserleriyle renklenecek etkinlikte, Özgür Gezgin ve Kerem Erdoğdu, etkinlik boyunca Radyo Enerji’den canlı yayınla Naturland Cyprus Summer Fest’e renk katacak.

Kuzey Kıbrıs’ta bir araya gelecek klasik otomobil severler ve motosikletçiler, katılımcılara 50 dönümlük arazi içerisinde, adeta açık hava sergisi gezme imkânı sağlayacak.

Diyafram Fotoğraf Grubu ise etkinlik içerisinde hem en güzel kareleri yakalayacak, hem de düzenleyeceği sergiden elde edilen gelirin bir kısmını engelli çocuklara ulaştıracak.

Naturland SummerFest’te amatör müzisyenler için oluşturulacak “Music Lovers Stage” müziğe gönül vermiş amatör müzisyen ve gruplar, performanslarını sergileyecek.

“Motorum ve Ben” gibi fotoğraf yarışmalarının yer alacağı etkinlikte, Telsim Özgür Sokak katılımcılara yine birçok farklı oyun ve eğlence dolu saatler yaşatacak. Birbirinden farklı yemeklerin, içeceklerin ve hatıra eşyalarının yanı sıra bölgesel ve Kıbrıs’a özgü birçok lezzet ve el işlerinin, yer alacağı stantlar ise Naturland SummerFest boyunca katılımcılara gönüllerince alışveriş yapma imkânı sağlayacak.

Bir dizi etkinlik serisinin başlangıcı niteliğinde olan Naturland SummerFest’e katılmak isteyenler için Kuzey Kıbrıs’ın birçok noktasından otobüs kaldırılacak.

Bu muhteşem etkinliğin biletlerini indirimli bir şekilde almak için;

İNDİRİMLİ BİLETLER İÇİN TIKLAYINIZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.