1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC ELEMELERİ 27 MART’TA YAPILACAK
KKTC ELEMELERİ 27 MART’TA YAPILACAK

KKTC ELEMELERİ 27 MART’TA YAPILACAK

İmzalar atıldı;

A+A-

 

Milli Eğitim Bakanlığı ile Telsim Vodafone işbirliğinde düzenlenecek “Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması” ile ilgili protokol bugün imzalandı. “Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması”nın KKTC elemeleri 27 Mart’ta yapılacak, yarışmaya başvurular 16 Ocak’a kadar alınacak.

Protokolü, Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova ile KKTC Telsim Genel Müdürü Rasim Karas imzaladı.

KKTC Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, yarışmanın yıllardır yapıldığını, KKTC’den de liselerin katıldığını belirterek, protokolü yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Karas, “Milli Eğitim Bakanlığı’na yolumuzu açarak bize destek verdiği için teşekkür ederiz” dedi.

Yarışmanın gençlerin yeteneklerini ortaya çıkmasına ortam sağlanması ve liselerarası dostluğun kurulması amacıyla yapıldığına işaret eden Karas, tüm toplum ve liselerden destek beklediklerini kaydetti.

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova da kültür, sanat ve müziğin eğitimin parçası olmasını önemsediklerini, geçmiş yıllarda öğrencilerin coşkuyla yarışmaya katıldıklarını söyledi.

Türkiye’de yapılan finallerde liselerin iyi dereceler aldığını vurgulayan Berova, bunun memnuniyet verici olduğunu kaydetti.

Berova, KKTC’nin ambargolar altında olduğunu, dışa yönelik organizasyonlara katılımdan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Yarışmanın Kıbrıs elemelerinin 27 Mart’ta yapılacağına işaret eden Berova, yarışmanın düzenleneceği akustik açısından uygun bir merkez arayışını sürdürdüklerini belirtti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.