1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC FUTBOLU... ÖLÜMDEN DÖNDÜ!
KKTC FUTBOLU... ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

KKTC FUTBOLU... ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Sahada yaşam mücadelesi!

A+A-

 

Lefke Kalecisi Mehmet ölümden döndü, maç tamamlanamadı!

Batı Bölgesi Derbisi karşılaşması tamamlanamadı. Lefke kalecisi Mehmet Özeralp sahada uzun süre yaşam mücadelesi verdiği karşılaşmada orta hakem Fehim Dayı, can güvenliği olmadığı gerekçesiyle karşılaşmayı tatil etti.

Fehim Dayı, Hakan Gök, Ozan Kel hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlanırken; konuk takım Lefke’den Ozotite E. Smart, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördüğünden Lefke ilk devreyi 10 kişi ile kapattı.

Karşılaşmanın 78’inci dakikasında Lefke kalecisi Mehmet Özeralp ile Bostancı Bağcıl futbolcusu Kadir Hakel birlikte yükseldikleri topta çarpıştılar. Boşta kalan topu Sabri Selden ağlara gönderdi.

Çarpışma sonrası Lefke kalecisi Mehmet Özeralp şuurunu kaybederken, dili döndü. 2 futbolcunun yerden kalkmamasından şüphelenen Ahmet Zaifoğlu’nun uyarısı ile Mehmet ve Kadir Hakel’e sağlık ekipleri müdahale etti.

Birkaç dakika oksijensiz kalan Mehmet, Lefke yöneticisi Dr. Erkut Öner ve sağlıkçıların müdahalesiyle kurtarılırken, dün akşam kaldırıldığı Cengiz Topel Hastanesi’nde serum aldıktan ve gerekli tetkikler yapıldıktan sonra hastaneden taburcu oldu.

Ayni anda Bostancı Bağcıl futbolcularının gol sevinci ve Lefke futbolcularını itirazları sürerken; Lefke taraftarları sahaya indi ve orta hakem Fehim Dayı can güvenliği olmadığı gerekçesi ile maçı tatil etti.

Karşılaşmanın nasıl sonuçlanacağı ve verilecek cezaları Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu belirleyecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.