1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC KARADENİZ KÜLTÜR DERNEĞİ ZİYARET ETTİ
KKTC KARADENİZ KÜLTÜR DERNEĞİ ZİYARET ETTİ

KKTC KARADENİZ KÜLTÜR DERNEĞİ ZİYARET ETTİ

KKTC Karadeniz Kültür Derneği Başkanı Turan Büyükyılmaz, Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı’yı ziyaret ederek,

A+A-

BÜYÜKYILMAZ: “İÇİMİZDEN BİRİNİN BU GÖREVE GELMESİ BİZE APAYRI BİR MUTLULUK VERDİ”

SAYGILI: “TAK, HALKIN SESİ OLAN BİR YAYIN ORGANI. BURADA GÖREV YAPMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

KKTC Karadeniz Kültür Derneği Başkanı Turan Büyükyılmaz Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı’yı ziyaret ederek, yeni görevinde başarı diledi.

Neriman Saygılı’nın geçmişte Karadeniz Kültür Derneği’nin genel sekreterliğini yaptığını anımsatan Büyükyılmaz, “İçimizden birinin bu göreve gelmesi bize apayrı bir mutluluk verdi” dedi.

Karadeniz Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyesi Neriman Çakır’ın da hazır bulunduğu ziyarette TAK Müdürü Saygılı’ya derneğin atkısı takdim edildi.

SAYGILI: “BURADA GÖREV YAPMAKTAN GURUR DUYUYORUM”

Neriman Saygılı ise ziyaretteki konuşmasında, TAK’ın halkın sesi olan bir yayın organı olduğuna işaret ederek, burada görev yapmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Saygılı, TAK’a katkı koymanın en büyük hedefleri arasında olduğunu vurgulayarak, çalışanların ajansa verdiği emeğe dikkat çekti ve görevlerin zor şartlarda yerine getirildiğini kaydetti.

Karadeniz Kültür Derneği’ne uzun süre olmasa da emek verdiğini ifade eden Neriman Saygılı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.