1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC MİLLETVEKİLİ ARACIYLA TAKLA ATTI
KKTC MİLLETVEKİLİ ARACIYLA TAKLA ATTI

KKTC MİLLETVEKİLİ ARACIYLA TAKLA ATTI

DP-UG milletvekili ve eski Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek'in aracı takla attı!

A+A-

 

Tatlısu Belediyesi'nin 'Minia Kıbrıs' müzesinin açılışına giden DP-UG milletvekili ve eski Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek, geri dönüş yolunda trafik kazası yaptı. Kaza esnasında Dinçyürek’in yanında yolcu olarak bulunan Metin Çapkıner de hafif yaralandı.

Star Kıbrıs - Suna ERDEN

Araçla yolda ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybeden Hakan Dinçyürek’in aracı, takla attı. Kaza sonucunda hafif yaralanan Hakan Dinçyürek ve Metin Çapkıner, Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza, eski Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek’in, Tatlısu Belediyesi’nin ‘Minia Kıbrıs’ müzesinin açılışına katıldıktan sonra geriye dönerken Geçitkale-Tatlısu yolunda saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Araçla yolda ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybeden Hakan Dinçyürek’in aracı takla attı. Takla atan araçta hafif yaralanan ve yolcu olarak bulunan Metin Çapkıner’i, aynı açılışa giden partililer tesadüfen yolda görerek, kendi araçlarıyla hastaneye götürdüler. Kazada Dinçyürek ve yanında yolcu olarak bulunan Çapkıner’in hafif yaralandığı, ciddi bir yaralarının olmadığı öğrenildi.

Kazayı duyan DP-UG Genel Başkanı Serdar Denktaş ve bazı partililer hastaneye giderek Dinçyürek ve Metin Çapkıner’i ziyaret etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.