1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KKTC SAHALARINDA GÖRÜLMEMİŞ OLAY
KKTC SAHALARINDA GÖRÜLMEMİŞ OLAY

KKTC SAHALARINDA GÖRÜLMEMİŞ OLAY

KKTC Sahalarında görülmemiş olay!

A+A-

 

Hergün farklı bir konu ve olayla gündeme gelen futbolumuzda olaylar dur durak bilmiyor

Dün Mağusa’da oynanan K-Pet Süper Lig 16. Hafta mücadelesinde Mağusa Türk Gücü, Gönyeli karşılaşmasında dakikalar 86’yı gösterirken Mağusa Türk Gücü’nün ikinci golü bulmasından sonra Gönyeli Başkanı Mustafa Palaz sahaya atladı ve takımını sahadan çekti.

NEDENİ PET ŞİŞE

Dakikalar 86’yı gösterirken gelişen Mağusa Türk Gücü atağı Uğur’un golü ile sonuçlanırken Gönyeli futbolcusu Arkın yerde kaldı. Golden sonra ise Gönyeli Başkanı Mustafa Palaz’ın sinirden küplere bindiği gözlemlenirken, yerinde duramayan Palaz sahaya atlayıp takımını sahadan çekti. Palaz’ın takımı sahadan çekme sebebinin golden önce ve sonra Mağusa Türk Gücü taraftarının sahaya az sayıda pet şişe atması olduğu öğrenildi. Atılan pet şişelerin futbolcularına isabet ettiği iddia eden Palaz ile teknik direktör Erol Çağaloğlu ortak bir karar alarak takımlarını sahadan çektiler.

HACIOSMANOĞLU’NDAN MI ETKİLENDİ?

Dün yaşanan bu olayın ardından, dün akşam oynanan Fenerbahçe maçı öncesi Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yapmış olduğu “Kasti bir hata olursa takımı sahadan çekerim” açıklamasından sonra ülkemiz futbolundaki yöneticilerde bu açıklamadan etkilendi mi sorusunu akıllara geldi.

2-1 MTG üstünlüğü ile devam ederken yarım kalan maçın sonucu önümüzdeki günlerde KTFF tarafından belirlenecek.

Mağusa Türk Gücü karşısında 1-0 galibiyetten 2-1 mağlup duruma düşen Gönyeli, karşılaşmanın 87’nci dakikasında sahaya şişe atıldığı gerekçesiyle sahadan çekildi

STAT: Canbulat

HAKEMLER: Serdar Bilgimer, Yusuf Bakar, Hüseyin Özaşık.

MAĞUSA TÜRK GÜCÜ: Ali Duvarcı, Erol Aksunlar, Lewis Mike, Sami Ergazi, Ayer Delideniz, Kaan Güder(Hakan Uluçağ), Sahr David Morsy, Nurettin Gecekuşu, Hüseyin Kayalılar(Hasan Göray), Uğur Gök, Emre Özsin. (Teknik Direktör: Ali Oraloğlu).

GÖNYELİ SPOR KULÜBÜ: Kemal Bağbal, Ulaş Candanal, N. HengyChikaorah, Arkın Eğlenceli, Ahmet Can Temel, Mehmet Aslan(Deniz Çiçek), Şemsi Yıldırım, Mustafa Okur(Nebi Aydın), Hüseyin Tosun, Julius Conteh, İsmet Saçma. (Teknik Direktör: Erol Çağaloğlu).

GOLLER: Dk:76 Hasan Göray, dk:86 Uğur Naci Gök (MTG); Dk:25 N. HengyChikaorah (Gönyeli).

K-Pet Süper Ligi’nin 16’ncı haftasına Mağusa Türk Gücü ile haftaya galibiyete hasret giren Gönyeli arasında oynanan karşılaşma tamamlanamadı.

25’inci dakikada, N. HengyChikaorah’ın golü ile 1-0 galip duruma yükselen konuk takım Gönyeli bu galibiyeti koruyamadı.

76’ncı dakikada Hasan Göray ve 86’ncı dakikada Uğur Naci Gök’ün gollerine engel olamayan kırmızı beyazlı takım Gönyeli, karşılaşmanın 87’nci dakikasında “şişe atıldı” gerekçesi ile sahadan çekildi ve karşılaşma tamamlanamadı.

Karşılaşmanın sonucuna Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu, olayı inceleyip gerekli bilgileri aldıktan sonra karar verecek.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.