1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC SINIRLARINDA AKILALMAZ OLAY!
KKTC SINIRLARINDA AKILALMAZ OLAY!

KKTC SINIRLARINDA AKILALMAZ OLAY!

15 yaşındaki kız hamile kalınca!

A+A-

Güvercinlikli Remzi Çil, 14 yaşındaki küçük kızla cinsel ilişkiye girip, kızı hamile bıraktığı iddiasıyla dün sabah Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak aleyhine tahkikat amaçlı üç günlük tutukluluk emri temin edildi. 65 yaşındaki Remzi Çil aleyhindeki tüm suçlamaları reddediyor.

Yargıç Hasan Dağlı huzurunda görüşülen tutukluluk duruşmasında, İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Hasan Çaltılı, meselenin olgularını mahkemeye aktarması için, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan Müfettiş Muavini Halil Seven’i tanık kürsüsüne çağırdı.

Tanık muavin Halil Seven, zanlının, “Vahim zarar” ve “13 yaşından büyük 16 yaşından küçük kızla cinsi münasebette bulunma” ve “Ebeveynlerin rızası hilafına alıkoyma” suçlarını işlediğini söyledi.

Halil Seven, olayın, 23 Mart 2014’te, kızın hamile olduğunun öğrenilmesinin ardından polise yapılan şikâyet üzerine bilgilerine geldiğini anlattı. Müfettiş Muavini Seven, zanlının 2014 yılı içerisinde köylüsü olan F.A. ile Mandıralar bölgesinde bilerek ve isteyerek cinsel ilişkiye girdiğini belirttikten sonra, tahkikatı salimen yürütebilmek için, suçunu kabul etmeyen zanlı aleyhine mahkemeden üç gün tutukluluk talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve beyanı değerlendiren yargıç, polise tahkikatını yürütebilmek için bir fırsat vererek, zanlının üç gün süreyle poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.