1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC ŞOFÖR OKULLARI BİRLİĞİ, BURSA SÜRÜCÜ KURSLARI EKİBİNİ AĞIRLADI
KKTC ŞOFÖR OKULLARI BİRLİĞİ, BURSA SÜRÜCÜ KURSLARI EKİBİNİ AĞIRLADI

KKTC ŞOFÖR OKULLARI BİRLİĞİ, BURSA SÜRÜCÜ KURSLARI EKİBİNİ AĞIRLADI

KKTC Şoför Okulları Birliği, ‘TÜSENKON 2014 Sürücü Kursları Konfederasyonu Çalıştayı’nı gerçekleştirmek için,

A+A-

KKTC Şoför Okulları Birliği, ‘TÜSENKON 2014 Sürücü Kursları Konfederasyonu Çalıştayı’nı gerçekleştirmek için KKTC’de bulunan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı sürücü kursları ekibi ile dün yemekli toplantı gerçekleştirdi.

Birlikten yapılan açıklamaya göre, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Üyesi ve ARİ Sürücü Kursları sahibi Murat Aydın başkanlığındaki heyetle yemekte bir araya gelen KKTC Şoför Okulları Birliği Başkanı Barış Tilki yaptığı konuşmada, KKTC’deki şoför okullarının sayısının fazla olduğuna inandıklarını ve bunu defalarca dile getirdiklerini ancak iktidara gelen partilerin şoför okulu açma izni vermeye devam ettiğini savundu.

Barış Tilki, KKTC’nin sadece Türkiye Cumhuriyeti tarafından tanınan bir ülke olduğundan ambargolar altında sıkıntı çektiğini ifade ederek, “KKTC’nde barışı sağlayan askerimizdir. Biz burada Türkiye Cumhuriyeti’ni benimseyen ve Anavatanımız olarak gören kesimleriz. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi arada çatlak sesler oluyor. Bunlar politika bünyesinde oluşan şeylerdir. Sizin buraya gelmeniz bizi canı gönülden gururlandırmakta ve mutlu etmektedir” dedi.

Tilki Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı sürücü kursları ekibi ile çalışmalarını pekiştirmek ve geliştirmek istediklerini belirterek, “Çok sorunlarımız var. Bunları sizlerle birlikte çözeceğimize inanıyoruz” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.