1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC-TC ARASINDA O PROTOKOL İMZALANDI!
KKTC-TC ARASINDA O PROTOKOL İMZALANDI!

KKTC-TC ARASINDA O PROTOKOL İMZALANDI!

KKTC-TC arasında o protokol imzalandı!

A+A-

Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı 3. Sudan Sorumlu Bakanlar Konferansı’na katılmak için gittiği İstanbul’da TC Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’yla suyun geçiş dönemi yönetimine ilişkin protokole imza attı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, isale hatları hazır olan belediyelere, meclis kararı alıp abonelik sözleşmesini imzalamaları halinde suyun verilmesine hazır olunduğu belirtildi. Konu ile ilgili detayların Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu tarafından yarın düzenlenecek basın toplantısıyla duyurulacağı belirtilen bakanlık açıklamasında, basın toplantısının saatinin daha sonra açıklanacağı ifade edildi.

ÇAVUŞOĞLU VE EROĞLU PROTOKOLE İMZA ATTI

Bakanlık açıklamasına göre,Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı 3. Sudan Sorumlu Bakanlar Konferansı’na katılmak için bulunduğu İstanbul’da TC Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’yla önce ikili bir görüşme gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen görüşmede varılan mutabakat üzerine, Bakanlık tarafından oluşturulan Danışma Kurulu ile DSİ yetkilileri İstanbul’a çağrılarak heyetlerarası görüşmeler gerçekleştirildi.  Son şekli verilen protokol bugün Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu ve TC Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından imzalandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.