1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC YASTA!
KKTC YASTA!

KKTC YASTA!

Acı kayıp;

A+A-

 

Hayatını diyaliz hastalarının daha iyi koşullarda tedavi görmesine adayan doğum uzmanı Dr. Zerrin Akalın hayatını kaybetti.

Geçtiğimiz hafta genç yaşta hayata veda eden Diş Hekimi İzgü Beyar'ın ardından bu kez de üzücü haber Dr. zerrin Akalın'dan geldi. Türkiye'de tedavi gören Diyaliz ve Böbrek Hastaları Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Zerrin Akalın vefat etti. 

Akalın menenjit ve kan dolaşımı enfeksiyonu nedeniyle Mayıs ayı sonunda yoğun bakıma alınmış, yaşam mücadelesi vermeye başlamıştı.

31.05.2015 : ''AKALIN YAŞAM SAVAŞI VERİYOR''

Açıklama şu şekilde;

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Diyaliz ve Böbrek Hastaları Dayanışma Derneği Başkanı Zerin Akalın tedavisi için gittiği Türkiye’de hayatını kaybetti.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Ramadan Kamiloğlu, konuyla ilgili yazılı açıklama yaparak Zerrin Akalın’ın yaklaşık beş ay önce İstanbul’da bir özel hastanede Hipofiz Adenomu ameliyatı geçirdiğini, ülkeye dönüşünden kısa süre sonra da pirülan menenjit geçirerek Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne yattığını hatırlattı.

Kamiloğlu, Akalın’ın 16 Mayıs-19 Haziran tarihleri arasında tedavi görerek taburcu edildiğini dile getirerek şöyle devam etti:
 
“Hastada menenjitin Temmuz ayında tekrarlaması üzerine tekrar yatırılarak tedavisi yapılmıştı. Ancak bu tekrarların, yeni bir ameliyata gereksinimi olduğu düşünülerek Türkiye'ye sevk edilmişti.

Sevk edildiği Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yeni ameliyata gerek görülmemiş, ancak ilk ameliyatın komplikasyonu olan diapetes insipidus’a (şekersiz diyabet) yönelik tedaviye başlanmıştı.

Maalesef  sevgili arkadaşımız, dün aniden  tekrar fenalaşarak  komaya girmiş ve kısa süre sonra da yapılan tüm çabalara rağmen kaybedilmiştir. Acımız büyüktür.

Başta tüm ailesine, sevenlerine ve meslektaşlarına başsağlığı diliyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum