1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'DE 2015’İN İLK BEBEKLERİ!
KKTC'DE 2015’İN İLK BEBEKLERİ!

KKTC'DE 2015’İN İLK BEBEKLERİ!

2015’in ilk bebekleri Lefkoşa'da!

A+A-

 

Ülkemizde 2015 yılının ilk bebekleri “Nilgün” ve “Mehmet Efe”oldu. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde dünyaya gelen bebekler, ailelerini de sevince boğdu.

Ülkemizde 2015'in ilk dünyaya gelen bebekleri, ailelerini sevince boğdu. Kıbrıs Postası'ndan Eniz Orakçıoğlu'nun haberine göre2015’in ilk bebeği Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde doğan İsmail ve Havva Sarıkaya çiftinin kızı ''Nilgün" oldu. 2015’in ikinci bebeği ise Öcal ve Liyade Kubat çiftinin bebeği “Mehmet Efe” olarak kayıtlara geçti.

İlk çocuk Nilgün

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde sabah 08.00 sularında gerçekleşen doğumda İsmail ve Havva Sarıkaya çiftinin kızları ‘Nilgün’ dünyaya geldi. Mutlulukları gözlerinden okunan çift, yaşadıkları duyguları Kıbrıs Postası ile paylaştı. Çift yeni doğan bebeklerine baba annesinin ismini verdiklerini belirterek, 2015 yılının en güzel hediyesini kızlarını kucaklarına alarak, yaşadıklarını belirttiler.

kkt12.jpg

Mehmet Efe’de ocağın ilk günü doğanlardan

Sabah 9;45’de doğan “Mehmet Efe’nin” annesi Liyade ve babası Öcal Kubat’ta mutluluklarını sevenleri ile birlikte Kıbrıs Postası ile paylaştılar.

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.