1. HABERLER

  2. SPOR

  3. KKTC'DE BİR RUM DAHA!
KKTC'DE BİR RUM DAHA!

KKTC'DE BİR RUM DAHA!

Gelen tepkiler, yapılan saldırılar onları korkutmadı!

A+A-

ANORTHOSİS TEKNİK EKİBİ VE FUTBOLCULARI SALI GÜNÜ KKTC’YE GELİYOR

Dimitris Vasiliu’dan sonra bir Rumun daha Değirmenlik kulübünde oynamak üzere kulüple sözleşme imzalaması Rum basınında yer buldu.

Politis “Bir Kişi Daha Değirmenliğe” başlıklı haberinde Değirmenlik ile sözleşme imzalayan kişinin daha önce “Nea Salamina”, “Adoni”, “Digeni” ve “Olimpo” isimli Rum takımlarında oynamış 29 yaşındaki Argiris Hristofi olduğunu yazdı.

Simerini “Bir Rum Daha İşgal Bölgelerinde” başlıklı haberinde Larnakalı Argiri Hristofi’nin Değirmenlik kulübü ile sözleşme imzalayan ikinci Rum olduğuna dikkat çekti.

Gazete Dimitris Vasiliu’nun Değirmenlik ile sözleşme imzalamasının Rum tarafında büyük tepkiyle karşılandığını, futbolseverlerin ve diğer Rumların özellikle sosyal medyada Vasiliu’nun hareketinin doğru olup olmadığı konusunda çatışmaya girdiklerini hatırlattı, aynı şeyin Sigma TV’nin ilgili haberi verdiği dün de yaşandığını yazdı.

ANORTHOSİS TEKNİK EKİBİ VE FUTBOLCULARI SALI GÜNÜ KKTC’YE GELİYOR

Fileleftheros “Mağusa’nın Nasıl Olduğuna Bakacaklar” başlığıyla spor ekinde verdiği haberinde Anorthosis isimli futbol takımı futbolcuları ve teknik ekibinin önümüzdeki Salı günü KKTC’ye geçerek Gazimağusa’yı ziyaret edeceğini yazdı.

Anorthosis teknik ekibi ve futbolcularının Salı sabahı antrenman yaptıktan sonra otobüsle KKTC’ye geçeceklerini yazan gazete “futbolcuların yanlarına fotoğraf makinelerini ve kameralarını da almaları bekleniyor. Geçen sene çoğu oyuncu gördükleri karşısında gözlerine inanamamıştı. Bir hayalet-kent görmüş ve benzersiz duygular hissetmişti. Aynı şeyi Salı öğleden sonra da yaşamaları bekleniyor” ifadelerine yer verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.