1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KKTC'de Skandal Yarattı!
KKTC'de Skandal Yarattı!

KKTC'de Skandal Yarattı!

Kıbrıs konserinden sonra olay çıkardı!

A+A-

Araya Yavuz Bingöl girdi...

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu Halil Sezai ve arkadaşlarının başına gelenleri bugünkü köşesine taşıdı. Şarkıcı Halil Sezai ve beraberindeki dört erkek arkadaşı, iki oda tutup, Kuzey Kıbrıs’ta otel zinciri olan grubun Girne’deki oteline yerleşti.  

 
Pazar günü 12.00 sularında aynı otelde konaklayan müşteriler, resepsiyonu arayıp odalardan birinden yükselen seslerden yana şikâyetini dile getirdi.  

 

Otel görevlileri kata, ‘gürültünün kaynağı oda’ya çıktıklarında taraflar arasında sadece tartışma değil, kavga da olduğunu saptadı. Tarafların sakinleştirilmesinden sonra görevliler, ‘zarar  ziyan’ tespiti yaptı ve hasar gören eşyaları tutanak altına aldı.  
 
Tutanak tuttular
 
Otel yönetimi durumu holdingin patronuna bildirdi. Hafta sonu nedeniyle bütün odaları dolu olan otelin patronu, diğer müşterilerin huzuru için Halil Sezai ve arkadaşlarının otelden çıkarılmasını istedi.  
Otel yöneticileri de patron talimatını yerine getirmek için Sezai ve arkadaşlarından otelden ayrılmaları gerektiğini iletti.  
Parasını ödedikleri odada kalma haklarının olduğunu söyleyen beş kişi bu talebi reddetti. Otel yöneticileriyle huzursuzluk çıkaran müşteriler arasındaki tartışma uzayınca o sırada orada bulunan şarkıcı ve oyuncu Yavuz Bingöl araya girdi.
Sezai ve arkadaşları. Bingöl’ün aracılığıyla otelden ayrılmayı kabul etti.
 
Bingöl aracı oldu  
 
Halil Sezai ve dört arkadaşı öğleden sonra otelden ayrılırken, Kuzey Kıbrıs’ın ünlü otel ve casino zincirlerinin sahibi, yöneticilerine söz konusu beş kişinin bundan böyle hiçbir oteline alınmaması talimatı verdi.  
Olayın ‘sebebi’ ve ‘safahatıhakkında bilgim yok, ama ‘sonuç’ hakkında var.
Ünlü şarkıcı ve arkadaşlarının konakladıkları odadaki tartışmanın sebebi, Halil Sezai’nin olayın mağduru mu yoksa,
şahidi mi olduğu, otelin eşyalarına zarar verenlerin kim olduğu konusunda net bir bilgi yok elimde.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.