1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'DE TATİL YAPTIĞI LÜKS OTELDE YAKALANDI!
KKTC'DE TATİL YAPTIĞI LÜKS OTELDE YAKALANDI!

KKTC'DE TATİL YAPTIĞI LÜKS OTELDE YAKALANDI!

KKTC’ye abisinin kimliği ile giriş yaptı... Çok pişman olduğunu söyledi...

A+A-

 

Asker kaçağı olduğu için KKTC’ye abisinin kimliği ile giriş yapan Sertaç Çelik, tatil yaptığı lüks otelde yakalanarak mahkemeye çıkarılınca, çok pişman olduğunu söyledi.

Kardeşine ait kimlik kartı ile Ercan’dan KKTC’ye giriş yapan, ardından Bafra turizm merkezinde bulunan bir otele aynı kimlikle kayıt yaptıran Sertaç Çelik’in foyası erken meydana çıktı. Polis tarafından tutuklanan Sertaç Çelik, askerlik görevini yapmadığı için Türkiye’de arandığını, bu nedenle abisinin kimlik kartı ile çıkış yapmak zorunda kaldığını iddia etti. Sertaç Çelik dün İskele Kaza Mahkemesi’nde Yargıç Cenkay İnan’ın huzuruna çıkarıldı.

Mahkemeye meseleyi aktaran Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Ahmet Köse, zanlının 27 Temmuz 2015 tarihinde saat 19.30 sıralarında başkasının kimliğine bürünerek Ercan’dan KKTC’ye girdiğini ve sahte davranış ile kayıt temin ettiğini söyledi. Zanlının aynı tarihte Bafra’daki bir otele aynı kimlikle kayıt yaptırdığını belirten Köse, aynı tarihte tespit edilen zanlının tutuklandığını ifade etti. Tahkikatın yeni başladığına vurgu yapan Köse, soruşturmanın selameti açısından zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

“O nezarette 3 gün ne yaparım ben”

Yargıç Cenkay İnan’ın söz vermesi üzerine konuşan zanlı Sertaç Çelik, kardeşinin kimliği ile KKTC’ye geldiğini söyleyerek, “O nezarette 3 gün boyunca ne yaparım, beni ülkeme yollayın” dedi.

Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Cenkay İnan, zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.