1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC’DE ULUSLARARASI KONFERANSLAR DÜZENLEME KARARI
KKTC’DE ULUSLARARASI KONFERANSLAR DÜZENLEME KARARI

KKTC’DE ULUSLARARASI KONFERANSLAR DÜZENLEME KARARI

Amerika Birleşik Devletleri’nin akademik yaşamında saygın bir yeri olan ve...

A+A-

 

İLK KONFERANS MART 2015’TE BEYLERBEYİ’NDE

Amerika Birleşik Devletleri’nin akademik yaşamında saygın bir yeri olan ve UlrichsWeb, Index Copernicus, Google Scholar gibi 26 farklı kuruluş/veri tabanı tarafından taranan American Academic and Scientific Research Center (AASRC), KKTC’de uluslararası konferanslar düzenleme kararı aldı.

Bu çerçevede ilk konferans olarak “küresel açılımlı uluslararası konferans” temalı “Irtbıschet 2015- 10. Uluslararası Konferansı”, 26 ile 28 Mart 2015 tarihleri arasında Beylerbeyi’nde bulunan Ambelia Village’de gerçekleştirilecek.

Akademisyen Prof. Dr. Ata Atun’un verdiği bilgiye göre, dünyanın her yerinden akademisyenlere düşünce platformu yaratmak amacıyla düzenlenecek konferans, yönetim bilimi, bilişim teknolojileri, bilgisayar, sağlık, eğitim, siyaset bilimi, sosyal bilimler ve mühendislik alanlarında araştırma ve çalışmayı geliştirmeyi hedefliyor. Konferansa kayıt için elektronik posta adresi kyrenia@aasrc.org, son tarih 30 Ocak 2015 olarak açıklandı.

Konferans, Türkçe ve İngilizce dillerinde, Yüksek Öğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon Kurumu (YÖDAK) ile Yüksek Öğrenim Kurulu’nun (YÖK) ilan ve kabul ettiği tüm ana bilim dalları kapsamında yer alan konularda katılıma ve makale sunumu başvurusuna açık olacak. Makale sunumu Türkçe ve/veya İngilizce dillerinde olacak.

Kabul edilen makaleler, Amerika'da basımı gerçekleştirilen ve Ulrichsweb, Index Copernicus, Google Scholar gibi 26 farklı kuruluş/veri tabanı tarafından taranan ISSN 2330-6440 numaralı The International Multilingual Academic Journal’da Türkçeve/veya İngilizce dilinde, ISSN2162-3228 numaralı The American Academic & Scholarly Research Journal’da ise İngilizce dilinde yayınlanacak.

Makale özetlerinin elektronik posta yolu ile 30 Aralık Salı gece yarısına kadar, komple makalelerin ise 15 Şubat 2015 tarihine kadar kyrenia@aasrc.org adresine gönderilmesi gerekiyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.