1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'DE YAŞANAN SKANDAL ...VE İŞTE O MERDİVENLER!
KKTC'DE YAŞANAN SKANDAL ...VE İŞTE O MERDİVENLER!

KKTC'DE YAŞANAN SKANDAL ...VE İŞTE O MERDİVENLER!

KKTC'de yaşanan olay sonrası;

A+A-

Geç de olsa...

Polis Müfettişi cinayeti zanlısı Vechi’nin polis gözetiminde bulunduğu sırada intihar etmesinin ardından Lefkoşa Polis Müdürlüğü merdivenlerine demir parmaklık konuldu.

Polis Müfettişi Bayraktar’ın öldürülmesiyle ilgili poliste tutuklu olarak bulunan ve soruşturmanın devam ettiği sırada Lefkoşa Polis Müdürlüğü içerisindeki merdiven boşluğundan kendini atarak hayatına son veren Vechi’nin ölümünün ardından Polis Müdürlüğü içerisinde önlemler alınmaya başlandı. Gazetemizin tespitlerine göre söz konusu olayın ardından bina içerisindeki merdivenlerin kenarlarına demir parmaklıklar yapıldı. Tüm katlarda yapılan bu demir parmaklık uygulamasıyla bundan sonra polis binası içerisinde yaşanması olası bu tür olayların önüne geçilmiş olundu. Binayı kullanan vatandaşlar uygulamanın geç kalınmasına rağmen doğru bir çalışma olduğunu belirtti.

Polis Genel Müdürü Pervin Gürler, gazetemizin sorusu üzerine güvenlik zafiyetinin ortadan kaldırılması için öncelikle Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde gerçekleştirdikleri demir parmaklık uygulamasının, Girne ve Mağusa Polis Müdürlükleri’nde de yapılacağını açıkladı. Gürler, direktifleri doğrultusunda başlatılan Lefkoşa’daki çalışmanın tamamlandığını, Girne ve Mağusa’daki çalışmanın ise bugün-yarın başlayacağını ve süratle tamamlanacağını ekledi.

 

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.