1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC’DEKİ 10 FİRMA FUARDA
KKTC’DEKİ 10 FİRMA FUARDA

KKTC’DEKİ 10 FİRMA FUARDA

Kahve, Hellim, Peynir, Helva, Limonata, Tavuk, Yumurta, Yem, Patates Ve Nar…

A+A-

 

KKTC’DEKİ 10 FİRMA FUARDA KAHVE, HELLİM, PEYNİR, HELVA, LİMONATA, TAVUK, YUMURTA, YEM, PATATES VE NAR GİBİ ÜRÜNLER SERGİLEDİ

KKTC'den bazı firmaların, Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) organizasyonunda katıldıkları Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) “Sial Ortadoğu 2015 Gıda Fuarı” sonlandı.

KTSO’dan verilen bilgiye göre, 10 firmanın kahve, hellim, peynir çeşitleri, helva, limonata, tavuk, yumurta, yem, patates ve nar ürünlerini Başkent Abu Dabi’de sergilendiği fuar dün tamamlandı.

KTSO Fuar Koordinatörü Çağlar Türk konuyla ilgili değerlendirmesinde, “Sial Ortadoğu Gıda Fuarı Oda olarak programa aldığımız yeni bir fuar. Oldukça verimli ve başarılı geçti. Yurt dışı fuarlarına bir yenisini Kuzey Kıbrıs adıyla eklemiş olduk” dedi.

Sanayi Dairesi Fuarlar Müdürü Öcal Erten ise, “Sanayicilerimiz burada ciddi iş görüşmeleri yapma fırsatı buldu. İyi organize edilmiş bir fuardı” şeklinde konuştu.

Küçük Orta Boy İşletmeleri Geliştirme Merkezi (KOBİGEM) Koordinatörü Ebru Kaptan Sertoğlu ise fuarı, “Bu gibi önemli ve marka olmuş fuarlarda ürünün yanında ülke tanıtımı da gerçekleşiyor. Bu çalışma desteklenerek daha da etkin ürün ve ülke tanıtımı yapılabilir. Bununla ilgili oda ile çalışma yapacağız” diyerek değerlendirdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.