1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'DEKİ 3 MİLYON TL'LİK BÜYÜK VURGUN ARDINA!
KKTC'DEKİ 3 MİLYON TL'LİK BÜYÜK VURGUN ARDINA!

KKTC'DEKİ 3 MİLYON TL'LİK BÜYÜK VURGUN ARDINA!

Banka soygunu sonrasında KKTC'de bir diğer sektörde 1 milyon TL'lik büyük vurgun! 19, 20 ve 23 yaşlarında 3 kişi tutuklandı!

A+A-

 

Gazimağusa’ya bağlı Yeniboğaziçi köyü sınırları içerisinde bulunan ve şu anda tadilatı devam eden Park Otel’den, yaklaşık değeri 1 milyon TL olan malzemelerin çalındığı iddia edildi.

Park Otel yöneticisi, inşaat halinde bulunan ve 4-5 ay sonra açmayı planladıkları otellerinden belirli periyotlarda ana kabloların, jenaratörlerin, iş makinelerinin, klima ve trafo merkezlerinden malzemelerin  çalındığını ve çalınan malzemelerin değerinin 1 milyon TL’nin üzerinde olduğunu söyledi.  

Oteli 4-5 ay içerisinde hizmete sokmayı planladıklarını belirten Park Otel yöneticisi, yaşanan bu sirkat olayının kendilerini zor durumda bıraktığını ifade etti.

3 kişi mahkemeye çıkarılacak

Öte yandan polisin konu olayla ilgili, isminin baş harfleri; B.K (E-20), A.K (E-19) ve T.L (E-23) olan üç kişiyi gözaltına aldığu öğrenildi.

Şahıslardan bir tanesinin mükellef asker olduğu ileri sürüldü. Konu üç şahsın bugün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarılmaları bekleniyor.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.