1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'DEKİ DÜĞÜNDE ŞOKE EDEN OLAY!
KKTC'DEKİ DÜĞÜNDE ŞOKE EDEN OLAY!

KKTC'DEKİ DÜĞÜNDE ŞOKE EDEN OLAY!

KKTC'deki düğünde şoke eden olay!

A+A-

Değirmenlik Düğün Salonu’nda 31 Temmuz’da dünyaevine giren Gözde- Mehmet Uygun çiftine düğünlerinde sahte para takıldı. Paranın sahte olduğu düğünün ardından ortaya çıktı.

TAKIDAN SONRA PARA: Düğünlerde bir dönem moda olan sahte takı takmanın yerini şimdi sahte para aldı. Kısa süre önce Değirmenlik Düğün Salonu’nda hayatlarını birleştiren Gözde- Mehmet Uygun çiftini tebrik etmek için gelen davetlilerden bir tanesi, çifte sahte 50’şer Türk Lirası taktı. Çift düğün filmleri sayesinde bu parayı takanın kim olduğunu tespit etti

Hasan DÜZGÜN

Ekonomik kriz etkisini düğünlerde de gösterdi. Sahte altının ardından düğünlerde sahte para takmak da moda oldu. Kısa süre önce Değirmenlik Düğün Salonu’nda görkemli bir düğünle hayatlarını birleştiren Gözde- Mehmet Uygun çiftini tebrik etmek için gelen davetlilerden bir tanesi, çifte sahte 50’şer Türk Lirası taktı. Paranın sahte olduğu düğünün bitip gelin ve damadın parayı saymasıyla birlikte ortaya çıktı.

Fotokopisini çektiler…
Düğünün ardından kendilerine takılan takıları ve paraları ayırmaya çalışan çift bu paralar arasındaki büyük bir şaşkınlık yaşadı. Kendilerine takılan iki tane 50 TL’nin sadece fotokopi olduğunu fark gören çift kimin neden böyle bir hareket yapacağına anlam veremedi.

Düğün kasetini izlediler…
Kendilerine sahte para takan davetliyi merak eden Gözde- Mehmet Uygun çifti bunu yapanın kim olduğunu anlamak için düğün filmlerini izledi. Çift düğün filmleri sayesinde kendilerine sahte para takan kişi tespit etti ancak açıklamak istemedi.

“Böyle bir harekete gerek yoktu”
Havadis’e konuşan Gözde- Mehmet Uygun çifti en mutlu günlerinden bir tanesi olan düğünlerinde sevdiklerini yanlarında görmenin kendileri için yeterli olacağını ve kimsenin az ya da çok para takmasının önemsemediklerini belirtti. Ancak böyle bir hareketin son derece rahatsız edici olduğunu ifade eden çift, yeni düğün yapacak çiftleri de daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

50tl.jpg

“Ya fark etmeseydik”

Gözde- Mehmet Uygun çifti düğün heyecanı ile bu paranın fotokopi olup sahte para sınıfına girdiğini fark etmemeleri durumunda kendilerinin de suçlu duruma düşebileceğini söyledi ve şu şekilde konuştu:

Düğün heyecanıyla bu paranın sahte olduğunu fark etmeyebilirdik. Bir yerden harcaya bilirdik ve paranın sahte olduğu o zaman ortaya çıkabilirdi. En mutlu zamanlarımızı poliste mi geçirecektik. Lütfen bu konuda daha duyarlı davranalım.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum