1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'DEN FİLİSTİNLİ ÖĞRENCİLER İÇİN İLK ADIM!
KKTC'DEN FİLİSTİNLİ ÖĞRENCİLER İÇİN İLK ADIM!

KKTC'DEN FİLİSTİNLİ ÖĞRENCİLER İÇİN İLK ADIM!

KKTC'DEN FİLİSTİNLİ ÖĞRENCİLER İÇİN İLK ADIM!

A+A-

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Cemal Özyiğit, KKTC’de okuyan Filistinli öğrencilere yönelik başlatılacak yardım kampanyasına destek belirtti.

TDP’den verilen bilgiye göre Özyiğit, Doğu Akdeniz Üniversitesi Akademik Personel Sendikası (DAÜ-SEN) Denetleme Kurulu Sekreteri Sami Fethi, Örgütlenme Sekreteri Omar Mustafa ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Rıza’yı kabul etti.

Sendika yetkilileri görüşmede, Cemal Özyiğit’e İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırıların ardından KKTC’de okuyan Filistinli öğrencilere yardım etmek için çalışma başlattıkları bilgisini aktararak destek istedi.

TDP Genel Başkanı Özyiğit, KKTC’de öğrenim gören ve savaş nedeniyle mağdur olan Filistinli öğrencilere yardıma hazır olduklarını söyledi.

Özyiğit, “İsrail’in Gazze’ye saldırılarına ve 1800’ü aşkın Filistinli’nin acımasızca katledilmesine çanak tutan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile seyirci kalan Birleşmiş Milletler (BM) ile Avrupa Birliği’nin (AB) tutumlarının kabul edilemez olduğunu” vurguladı.

Özyiğit ayrıca, Ortadoğu’da akan kanın durdurulması ve Gazze’deki halka yardım eli uzatılarak yaraların sarılmasına katkıda bulunulması gerektiğinin de altını çizdi.

TAK

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.