1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. KKTC'li damat adayı Esra Erol'da gözyaşlarını sel etti...
KKTC'li damat adayı Esra Erol'da gözyaşlarını sel etti...

KKTC'li damat adayı Esra Erol'da gözyaşlarını sel etti...

KKTC'li damat adayı Esra Erol'da gözyaşlarını sel etti...

A+A-

Esra Erol'la programında gözyaşları sel oldu

Esra Erol'la programının 12 Mart günü yayınlanan bölümünde duygusal anlar yaşandı. Canlı yayınlanan programda damat adaylarından Sertan Bey, İngiltere'de yaşayan çocuklarından ayrı düştüğünü anlatınca stüdyodakiler ve ekran başındakiler gözyalşarını tutamadı. 

Uzun süredir çocuklarını göremediğini ve çocuk hasretiyle yanıp tutuştuğunu söyleyen Sertan Bey, 'Çocuklarım için en iyisini yapmaya çalıştım. Şu an dokunsan ağlayacağım. Çocuk hasretiyle o kadar doluyum.' sözleriyle duygularını izleyenlere aktardı. 

Çocuk özlemiyle yanıp tutuşan Sertan Bey, canlı yayında şu açıklamaları yaptı:

Baba her zaman gölgedir

'Bir baba her zaman bir çınardır. Çocuklarım İngiltere'de. Şu an çocuklarımın sesini duysam, bana baba dese dünyalar benim olur. Bir baba, evladının her zaman yanındadır. Doğduğunda, evlenip gittiğinde bile her zaman baba gölgedir. Ben onu her zaman çocuklarımla yaşadım. Belli bir dönemden sonra ayrıldım eşimle Esra Hanım. Bir dönem sıkıntılar yaşadık. İngiltere'deki kadınlar kanunu nedeniyle o günden sonra çocuklarımı bir daha göremedim. Her baba da çok iyi bir babadır. Ben buna inanırım.

Çocuklarım için en iyisini yapmaya çalıştım

Ben gerektiği zaman haftanın 7 günü çlıştım.Çocuklarım için en iyisini yapmaya çalıştım. Gün geldi çocuklarımı okuldan aldığım zaman okulun önünde dondurma aracı vardı. Cebimde para olduğu ya da olmadığı zaman 'baba' diye dondurma istediklerinde, 'evde vardır.' diyerek geçiştirirdim. Ben ailemden bunu gördüm.

Şu an dokunsanız ağlayacağım...

Şu an dokunsanız ağlayacağım. Çocuk hasretiyle o kadar doluyum. Aradım, ulaşamadım. Eski eşime telefon açtım. Çocuklarımı vermedi. İngiltere'ye dönüş sebebim de bu sebeptendi.Bir de annemi kaybettikten sonra ailem eski eşimle tekrar evlenmemi istedi. Çocuklarımı düşündüm her zaman.Çocuklarımla konuşmadan, kendime zaman vermeden evlenmek istemedim. Kızım, oğlumun hasretiyle o kadar yanıyorum ki... Kızım 14 yaşında, oğlum da 13 yaşında. '

 

20150313_436707_esra-erol-la-damat-adayi-sertan-bey-gozyaslarina-bogdu_k-001.jpg

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum