1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'Lİ GENÇ FUTBOLCUYA ALMANYA'DAN TEKLİF!
KKTC'Lİ GENÇ FUTBOLCUYA ALMANYA'DAN TEKLİF!

KKTC'Lİ GENÇ FUTBOLCUYA ALMANYA'DAN TEKLİF!

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’da forma giyen yıldız oyuncu

A+A-

-Pet Süper Lig ekiplerinden Çetinkaya’da forma giyen yıldız oyuncu Musa Şanlıer Almanya’da alt liglerde mücadele eden FC International Leipzig takımına transfer oluyor. Bir dönem Lefke’de forma giyen Alman oyuncu Heiner Backhaus’un şu anda takımın başında bulunduğu ve Musa Şanlıer’i kadrosunda görmek istediği öğrenildi.

Yıldız oyuncu 22 Haziran’da takıma katılmak için Almanya’ya gidecek. Musa Şanlıer söz konusu transfer görüşmeleriyle ilgili özel açıklamalarda bulundu.

Teklife sıcak bakıyor
Backhaus’un Lefke forması giydiği dönemde takımda kiralık oynayan Musa Şanlıer’in oyun tarzını çok beğendiği ve genç oyuncuya FC International Leipzig formasını giydirmek istediği öğrenildi. Bu sezon sakatlıktan tamamen kurtulan ve başarılı bir futbol sergileyen Musa’nın da Almanya’dan gelen teklife çok sıcak baktığı ve takıma transferinin büyük oranda gerçekleşeceği öğrenildi.

Söz konusu görüşmelerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çetinkayalı oyuncu Lefke’de Backhaus ile birlikte forma giydiklerini ve o dönemden beridir sürekli temas halinde olduklarını söyledi.

Şanlıer: “Backhaus beni takımda görmek istediğini söyledi”
Backhaus’un kendisini telefonla aradığını kaydeden Musa Şanlıer, “Backhaus, Leipzik takımına teknik adam oldu ve beni de mutlaka takımında görmek istediğini söyledi” diye konuştu. Leipzik takımının gençleştirmeye gitmekte olan bir takım olduğunu belirten yıldız kanat oyuncusu, takımda Türkiye’den de iki oyuncu olduğunu ve uyum sorunu yaşamayacağını düşündüğünü ifade etti. Musa, Backhaus’un kendisine iyi şartlar sunduğunu kaydederek, “Bana Bundesliga’da forma giymek istersem Leipzig’in iyi bir başlangıç olacağını söyledi” diye konuştu.

“Şartlar uygun olursa böyle bir tecrübe yaşamak isterim”
Backhaus’la transferi hakkında uzun süre konuştuğunu belirten Şanlıer, “Eğer şartlar uygun olursa böyle bir tecrübe yaşamak isterim. Backhaus’un takımında seve seve oynarım” diye konuştu. Almanya’daki kampa denenmek için gitmeyeceğini söyleyen Musa Şanlıer, gerekli video görüntülerini teknik adama ilettiğini ve eğer şartlardan memnun kalırsa transferinin gerçekleşeceğini söyledi.

İki başkandan da onay alacak
Musa Şanlıer, Almanya’daki kampa katılmadan önce Çetinkaya Kulüp Başkanı Cemal Bulutoğluları ve Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ile konuşacağını ve her iki başkandan da onay alacağını söyledi. Şanlıer, Almanya’ya giderse kimseyle kırgın olmak istemediğini ve başkanların onayını bu yüzden almak istediğini de kaydetti.

YD

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.