1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. KKTC'Lİ SPORCU...
KKTC'Lİ SPORCU...

KKTC'Lİ SPORCU...

KKTC'li sporcu...

A+A-

KKTC'li sporcu Rio Olimpiyatları'na gidecek

Tonguç Kotak

2016 Rio Paralimpik Oyunları’nda mücadele edecek olan Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nda yer alan İbrahim Yavuz, Havadis’e konuştu.

Olimpiyatlarda yer alacak olan engelli basketbolcumuz İbrahim Yavuz, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol A Milli Takımı ile kamp yaptığı İstanbul’da sorularımızı yanıtladı.

“Onur duyuyorum”

Yıllarca Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile milli takımda yer aldığını belirterek geçtiğimiz sezon İstanbul Engelli Yıldızlar takımına transfer olduktan sonra yükselen performansı ile milli takıma davet almasından dolayı son derece mutlu olduğunu belirten İbrahim Yavuz şunları söyledi:

KKTC’den bir engelli sporcunun Rio Paralimpik Oyunları’nda yer alacak olmasından dolayı son derece mutluyum. Rio’da Türkiye adına mücadele edecek olsam da KKTC adına da orada bulunmam benim için gurur verici. KKTC’yi en iyi şekilde temsil edeceğim. Bunu herkes bilsin. Gerçekten önemli bir organizasyona gidiyorum.

“Hayalim KKTC adına yarışmak”

İbrahim Yavuz bir gün en büyük hayalinin KKTC adına yarışmak olduğunu belirterek, “Bir gün KKTC adına Olimpiyat Oyunları’nda takımımızla yer alırsak son derece mutlu olacağım. Bu benim en büyük hayalimdir” dedi.

“Çalışmalar iyi gidiyor”

Yavuz, “Milli takımla şu anda kamptayız. 16 Temmuz’da Almanya’da yapılacak turnuvaya ardından da Hollanda’da önemli bir organizasyonda yer alacağız. Sonrasında burada kamp yapacağız. Temmuz sonu da İspanya’da bir turnuvada yer alacağız. Ağustos sonu da Rio’ya hareket edeceğiz” açıklamasını yaptı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.